Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy kapcsolatot úgy elkezdeni hogy a kiszemelt nővel ott él a volt férj?
Van számomra egy kiszemelt nő, közös ház, közös kislányuk van!
Na már most "elvileg" dolgokról tudok csak nyilatkozni, szóval nincs közöttük semmi, a nő eddig nem akart senkivel kapcsolatot, viszont megismert engem... Azt mondta nekik eddig így tök jó volt, a férfi péntek este megy "haza" és vasárnap indul vissza.
Azt mondta kényelmi okok miatt maradtak meg így, na meg mert a férfinak Magyarországon nincsen családja ahova mehetne, és külföldön dolgozik ezért a kislánnyal így tud foglalkozni, és hogy másképp lehetetlen megoldani másképp.
Nagyon rég nincs közöttük semmi, rég nem működik a pasinak is biztos van más.
Volt olyan hogy akkor is találkozott velem amikor a pasas otthon volt, gondolom én ha minden szuper lenne köztük akkor csak inkább vele, vagy együtt lett volna a családjával. De lehet ez persze már csak egy jó indok is nekem. Viszont érdekel hogy járt e már valaki hasonló cipőben, akár nőként hogy mással volt miközben a volt férj otthon élt vagy férfiként aki hasonló nővel kezdett.
24f
Nekem is volt ilyen.ugyanez a duma hogy a haz es a gyerek miatt lakik ott stb. De kesobb kiderult h mindez nemigaz es "minden rendbe" koztuk..csak szeretonek tartott volna.
En no vagyok es kepzeld..a pasi kamionos volt..szintugy hetvegente jart csak haza es o is talalkozott velem hisz csak hetvegen volt otthon amikor a felesegevel is lehetett volna..de attol meg csak szereto lettem volna :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!