Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond a kiszemelt lány ilyet?
Figyelt kérdés
Van egy lány, eddig 2szer találkoztunk, ami mindkettő randinak nevezhető. Becézgetjük egymást, egész nap amikor időnk engedi írogatunk, felhívjuk egymást.
Erre fel tegnap este beszéltünk valamiről és a válasza: nincs akiért megtanuljak minden megfőzni
Ergo most azt hiszi hogy én barátkozni akarok vele? Vagy nem egyértelmű hogy bejön nekem?
2019. máj. 10. 20:08
1/9 anonim válasza:
Ebben csak az a durva, hogy másért akar valamit, nem magáért... Számomra ez a kiábrándító.
2/9 anonim válasza:
Ez célzás volt, arra várva, hogy veszed a lapot. Tipikus női taktika (mondom ezt nőként)
De egyesnek igaza van amugy.
3/9 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem veszem a lapot, mert nem értem miért kellene vennem a lapot.
Nem akar tőlem semmit?
2019. máj. 10. 20:15
4/9 anonim válasza:
Kérdezz rá: No és értem megtanulnál?
5/9 anonim válasza:
Pont hogy akar. Feldobta a labdát te meg nem csaptad le.
6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a szövegkörnyezet nem erre utalt, de a lényeg nekem így jött le, hogy így akar koccolni
2019. máj. 10. 20:24
7/9 anonim válasza:
Hívd el harmadjára és csókold meg.
8/9 anonim válasza:
Még csak ismerkedtek.
Lehet, hogy távolságtartóbb. 2 találkozó után ne várj csodát, inkább csapd le a labdát, irányítsd a beszélgetést.
9/9 anonim válasza:
Mondtam volna, hogy pont jó, mert miattam elég ha palacsintát megtanul, este ugorjon át és a YouTube alapján kipróbáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!