Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen rossz a magány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen rossz a magány?

Figyelt kérdés
Engem még sose szeretett egy férfi sem, és nem is ragaszkodott hozzám soha senki. 29 éves nő vagyok, de mindig arra gondolok hogy nekem most már egyedül kell eltöltenem az életem. Félek a magánytól, mert tudom milyen rossz. Kiskoromban az iskolában is elhagytak a "barátok".
2019. júl. 1. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a magány rossz, hanem az elszigeteltség érzése. Mint mikor mész a semmibe és hiába kiáltasz, úgyse hallja senki.
2019. júl. 1. 18:02
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Még fiatal vagy, 29 éves fiatal nőként még bőven van lehetőséged ismerkedni!

Biztos volt már férfi aki szeretett, vagy nem volt még egyáltalán kapcsolatod?

29/f

2019. júl. 1. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Van olyan ember akit tényleg nem szeretett még senki. Én is ilyen vagyok pl., szóval én elhiszem a kérdezőnek a dolgot.
2019. júl. 1. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz az, ha felismered, hogy a boldogság belülről fakad, és nincs szükséged senkire ahhoz, hogy teljes legyél.
2019. júl. 1. 18:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az elszigeteltség akkor is megmarad. És az rosszabb, mint a magány.

2019. júl. 1. 18:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert a magány mögött a kiemelt önzőség van, ami egy hiánymotivációs ön-sorsrontó magatartás.

Gyerekkorban valahol megtört a szeretet áramlása, ez leggyakrabban családból hozott anyag, minek hatására később csak a hiány okozta vákum van, ami egyensúlytalansághoz vezet, lásd:

"engem még sosem szeretett egy férfi sem".

Jól láthatóan itt szó sincs arról, hogy te tudsz-e szeretetet adni, csak a figyelemre vágysz, kapni akarsz, hiába hiszed az ellenkezőjét.

A gyakorlat azt mutatja, hogy egy ilyen esetben komoly személyiségfejlődésre van szükség, hogy a szülött képes legyen kölcsönösségre, mert a hiánymotiváció erős.Helyre kell tenni azt a traumás pontot ahol a folyamat negatív irányba ment el.

2019. júl. 1. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Az elszigeteltség is egy tudatállapot. Én nem érzem magam elszigetelve, pedig 24 órából 23-at egyedül töltök, nincsenek barátaim, se barátnőm. Az egó érzi magát elszigetelve.
2019. júl. 1. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már feltetted.
2019. júl. 1. 19:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha végtelen pénzem lenne nem zavarna, kb. bevehetetlen erődbe költöznék.

2019. júl. 1. 19:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdéseknél mindig az jut az eszembe, hogy vajon teszel-e ellene, hogy ne így legyen? Tedd fel magadnak is ezt a kérdést! Mit teszek az ellen, hogy ne legyek magányos? Az hogy ezt a kérdést kiírtad ne sorold közzé. 🙂

Ha ez tényleg így van, akkor változtatnod kell az életeden, a gondolkodásodon.

Valamit biztosan rosszul csinálsz!

2019. júl. 1. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!