Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magányosan érzem magam. Mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Még nem volt párkapcsolatom, most pedig benne vagyok egy mondhatni plátói szerelemben. (A férfinek van párja is.) Már több, mint fél éve tartanak az érzéseim, és nemrég kezdtem el nagyon magányosan érezni magam, és fáj, hogy viszonzatlanok az érzések. Úgy érzem sosem találok senkit aki igazán szeret majd. 19/L vagyok, szóval igaz kicsit korai ezt érezni, de nem tudom mit tegyek. :( Persze vannak barátaim, de az teljesen más, mint egy párkapcsolatban szeretve lenni.2019. jún. 15. 00:54
1/4 anonim válasza:
Először is keress olyat akinek nincs párja, másodszor pedig előbb cselekedj és alakíts ki kapcsolatot és csak utána ábrándozz és szeresd meg a másikat, mert különben mindig rossz vége lesz.
2/4 anonim válasza:
Itt a nyifinyafi férfi lúzerek női megfelelője, te jóságos isten... :(
Kérdező, emberi méltóságról, belső tartásról hallottál már életedben? Mert, tudod, a valódi felnőttek képesek egyedül, a saját belső erejükre hagyatkozva megbirkózni az érzelmeikkel.
4/4 anonim válasza:
Nem vagy még el késve semmiről! Még előtted az élet!
De ténleg ne olyan férfiba szeress bele amelyiknek párja van!
Ismerkedj tovább és majd jön a hozzád való!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!