Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vágyik mindenki ennyi romantikára, és abszolút figyelemre?
Ez nem vágyakozás kérdése. Ez KELL ahhoz, hogy egy kapcsolat működőképes legyen és megmaradjon a szerelem. Úgy nem lehet megőrízni a lángolást és a szerelmet ha nem romantikáztok, nem járok randikra, nem törődtök egymással. Így nagyon maximum 1-2 évig fog a kapcsolat működni.
És ezek nem csak a kapcsolat elején kellenek hanem folyamatosan, minden egyes nap.
A féltékenységről meg annyit, hogy egyáltalán nem normális, nem egészséges és önbizalomhiány okozza. Azoknál az embereknél akik rendben vannak önmagukkal (ami egyébként egy kapcsolathoz elengedhetetlen) nincsen féltékenykedés és nem fogja őket zavarni ha a másik eljárkál.
Na, hát ha ez a szerelem, akkor még örülök is, hogy képtelen vagyok rá. Különösen a "nem alvós" rész ami kiakaszt, én pszichotikussá válok, ha nem alhatok elehet pár napig.
De nekik általában vagy trófeaférjük van aki alapból se gondol ilyesmikre, csak arra, hogy valahogy le lehessen húzni a nőt, vagy valami tipikus szolga aki otthon neveli a gyerekeket.
Nem baj ez, csak ez így szokott lenni.
En szeretem, nekem az alaptermeszetem ilyen, ahogy a baratome is... nem kellett megjatszani magunkat.
A tobbi zagyvasagnak meg semmi koze egy kiegyensulyozott parkapcsolathoz, semelyik pasimmal nem feltekenykedtunk arra hogy a masik egy szamitogepes jatekban kivel jatszik (lol) vagy akarmi. Rossz embereket fogsz ki ha neked ez a tapasztalatod
A féltékenység egy bizonyos határon belül nem rossz, minden emberben megvan ez az érzés. Szerintem. A gond akkor van, amikor már követ, beméri a mobilod, egy perc késés után neked esik, hogy hol voltál, nem enged el sehova egyedül, visz-hoz a melóba/ból, mindig veled akar lenni, tudni akar minden másodpercedről, kiakad, ha rád néz egy másik pasi stb. Hidd el, tapasztalatból beszélek, a pasim egy őrült volt. Ma már normálisabb, de még mindig durván féltékeny.
A romantikás részre pedig annyit, hogy nekünk 6 év után is szükség van erre, minden nap. Van, hogy nem jön össze a nap végi közös filmezés, bújás, de azt már megérezzük. Mi ilyenek vagyunk, ezért se hagytam el, amikor elfajult a féltékenykedés, mert amúgy totál összeillünk. Van, aki fél év után napi egy puszi és ennyi. Meg vannak a szeretethiányosok, mint mi.
Minden ember más. Olyan embert válassz magad mellé, akivel meg van a közös hullám, vagy legalábbis kis változásokkal megoldható, hogy jól meglegyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!