Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnek egyes nők olyan szerencsések hogy már huszas éveik elején, vagy már közepén összejön nekik minden: férj, gyerek?
A 10 éves érettségitalálkozónkon az egyik volt osztálytársnőm röviden így jellemezte az előző 10 évét: férjhez ment, gyereket szült, elvált
Emlékszem, hogy úszott a boldogságban már érettséginél is azzal a pasival, akivel nem sokkal később összeházasodott, aztán 10 évvel később már azt mesélte, hogy a volt férje feléjük sem néz, a közös gyereket is leszarja.
En itt vagyok 36 évesen... Se ferjem, se gyerekem. Eddig csak a rossz pasikat fogtam ki.. Pedig mások szerint gyönyörű nő vagyok, fiatalos, csinos, kedves, oszinte, hűséges.
Nekem mégis csak ez jutott..
Balszerencsére fogjátok azt, hogy csak azokat tartjátok férfinak, akik így viselkednek veletek.
Ha valakinek van barátnője, nyilván magabiztosabban közeledik felétek, hiszen ti veletek csak szórakozik, semmi tétje sincs. Nem szeret belétek és nem lesz odaadó, ez pedig imponál nektek.
Egy szingli számára viszont van tétje, néha bizonytalan, tervez veletek, ettől pedig pancsernek látjátok.
Éppen az a baj, hogy gyönyörűek vagytok, ezért nem éritek be semmivel sem
😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!