Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beköltöznél 1-1,5 hónapra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beköltöznél 1-1,5 hónapra a párod szüleihez, míg elkészül az új házatok, úgy hogy ott lakik a húga is, aki beszámíthatatlan?

Figyelt kérdés
2 gyerek is van. A szülői ház elég nagy mindenkinek, a szülőkkel jó kapcsolatban vagyok.

2018. aug. 25. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2018. aug. 25. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen
2018. aug. 25. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Nemigen.
2018. aug. 25. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
:D
2018. aug. 25. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha a hú nem lenne, akkor igen. De mit jelent az, hogy beszámíthatatlan? Pszichiátriai beteg?
2018. aug. 25. 21:22
 6/9 anonim ***** válasza:
hú=húg
2018. aug. 25. 21:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, skirofréniás.
2018. aug. 26. 05:41
 8/9 A kérdező kommentje:
*Skizofréniás.
2018. aug. 26. 05:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát figyu.

Több szempontot is kell mérlegelni. Pl. azt, hogy mennyire van lehetőségetek addig lakást bérelni (ilyen rövid időre nem szívesen adnak ki). Vagy panzióban mennyiért tudnátok ellakni. Illetve, hogy ez anyagilag mennyit számít nektek (mondjuk egy házfelújítás költségéhez képest szerintem nem nagy összeg). És persze ismerned kell magadat is. Én férfi vagyok, ennyi időre tudok nyelni, elviselni dolgokat. Én csak arra vagyok extra háklis, hogy a holmijaimnak ne legyen baja. Ha pl. zárható a szobánk ajtaja, akkor elviselem, ha a közös helyiségekben rendszeresen tombol egy beszámíthatatlan ember. De nem szükségszerű, hogy tomboljon. Ha rendszeresen szedi a gyógyszerét, akkor lehet, hogy csak egy kicsit különcnek tűnik. Végül is a szülei is elviselik és nem ennyi idő óta azt lányt.

De ha te úgy érzed, hogy neked nem menne, akkor ne erőltesd. Nem vagyunk egyformák. Nehogy a végén a szüleivel is megromoljon a viszonyod, mert ők érthetően a beteg embert látják a lányukban (mint ahogyan az is).

2018. aug. 26. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!