Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex felbukkanása?
Hm...
Annak a kapcsolatnak miért lett vége? Az ex nem véletlenül ex. A férjedbe szerelmes vagy/voltál? Szerintem nagy hiba lenne feladni mindent és visszamenni ahhoz, akivel valamiért vége szakadt. Meg is bánnád utólag. Ráadásul gondolj bele, hogy 10 év alatt nagyon sokat változtatok mindketten és egyikőtök sem ugyanaz az ember. Ha ennyire felkavart (bár szerintem csak fellángolás), akkor építsd le szépen mielőtt bekavar a kapcsolatotokba!
Azért lett vége mert az anyja akkor irányitotta szóva ha azt momdta hogy reggel 7-ig a sarokban áll akkor ott ált, egyébként még utána 3x összejöttünk de mindig az anyja vetett véget a kapcsolatnak, visszamenne az időbe ha tehetné azt mondta....
Férjemet imádom, szeretem csak az exem az ellenkezője azaz ő is nyugidt de ő romantikus viszont a férjem mint a jégcsap amúgy nagyon szerelmes vagyok a férjembe, napról napra jobban imádom....nem adnék semmit fel mert tudom jól ahogy mondtad hogy megbánnám, én is fellángolásnak érzem vagyis annak gondolom mert már biztos 28 éves fejjel nem olyan mint 10 évvel ezelött.
Minek hagyod, hogy olyan szituációba keveredj, ahol aztán jönnek a bonyodalmak.
Mikor szerelmet vallott, ott kellett volna leállni, nem tovább beszélgetni. Amit csinálsz az kb ugyanaz érzelmekkel pepitában, mint amikor egy vall masszázsból szex lesz. Nem a szexnél kellett volna megállni, hanem már azt sem kellett volna hagyni, hogy kettesben masszirozgatas legyen.
Sajnálom a férjed, az meg szánalmas, hogy a lelked mélyén még élvezed is, legyezgeti a hiúságod az ex udvarlása, mert bár a kötelező tiltakozást megtetted, igazából semmilyen téren nem tiltakozol az egész ellen.
Btw akad letiltás gomb, le lehet állítani 1nél többször is, de te azért csevereszel, a férjed tudtával, mintha ez felmentene a felelősség alól.
Miért a férjed mit tehet ha szeret? Tiltsa meg? Akkor itt rinyálnál, hogy a férjed nem bízik benned, és zsarnokoskodik.
Ő helyette bízott benned, te meg csúnyán visszaéltél ezzel.
Egyetértek a válaszolókkal... Alapból miért hagytad, hogy ilyen helyzetbe sodródj?
Ha tényleg szereted a férjed, akkor ez az egész "beszélgetssünk az exel" is annyira, de annyira fölösleges. Minek? Az ilyet én nem értem. Ha alapból egy házasság jó és szeretik a felek egymást, mit keres a képben az ex... Jaaa, csak néha nosztalgiázunk meg beszélgetünk.. jaj, ugyan már.. :)
Ez nem olyan mint egy barátság, itt érzelmi szálak is voltak... ezek szépen lassan minden beszélgetés alkalmával előjönnek, amik nyilván megkavarják az embert.
Nem is normális ez úgy ahogy van. Nekem is van férjem, gyerekek, voltak exeim, akik fontosak voltak, akkor, mikor együtt voltunk, de biztos, hogy eleve nem is kezdenék velük így beszélgetni, nosztalgiázni a CSALÁDOM mellett.
Én az a típus vagyok, aki már az első üzenetre se reagált volna, vissza sem írtam volna... :(
Ha meg nem jó mégsem annyira a házasságod, akkor jópár módja van annak, hogy helyrehozd vagy kilépj belőle.. de ez, hogy ilyen bonyodalmak alakulnak... ennek semmi értelme.
Azért az elég árulkodó, hogy te képes voltál 10 év elteltével is fellángolni... és persze szereted a férjed, meg minden, ott van a "de" mégis...
Hát itt te vagy a hibás, egyáltalán minek kellett neki visszaírnod?
Ha az ex rámírna ilyen random hülyeséggel, röhögve küldeném el úgy a fenébe, hogy eszébe ne jusson megkeresni, nemhogy még flörtölgetnék vele.
A férjed ezt tolerlája? Hát, jó marha ő is, a helyében egy napot kapnál lezárni vele a kapcsolatot, vagy ha nem, mehetnél vissza hozzá.
Nem kéne olyan nő, aki random cseverészik az exével, mert aztán még bele talál esni a farkába - ne mondd, hogy nem!
"A férjed ezt tolerlája? Hát, jó marha ő is"
Nem marha, csak szereti és bízik a feleségében (ami a jelek szerint nem kölcsönös)
ha szeretsz valakit, nem adsz neki 2 percenként ultimátumot, hogy vagy ez lesz, vagy tünés, hanem bízol benne, hogy kölcsönös a dolog, és a másik is hasonlóan gondolja.
Sajnálom a srácot, mert a kérdező alkalmatlan egy bizalomra épülő kapcsolatra, így most a férfi vagy elkezd keménykedni, ezentúl folyton a körmére néz, és ezzel tönkreteszi a kapcsolatot, vagy megvárja amíg a kérdező valamelyik kis érzelmi viharában az exszel, vagy egy új kollégával, vagy valami más pasival lelép, hiszen mi baj lehet egy kis beszélgetésből, és ha a beszélgetés olyan irányt vesz, esetleg fel is megy a pasihoz… ugyan, mi baj lehet ilyenből,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!