Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex felbukkanása?
Tiltsd le,vagy ne irj az exednek vissza.
Van multatok,más okból kifolyolag mentetek szét.Talán ez miatt kavarhatott fel.Meg hát egy ex valamilyen szinten szerintem mindig felkavar.
Ne hagyd,hogy elcsesze az eddigi életed.Főleg ha minden oké köztetek,és szerelmes is vagy.
Ez szimpla nosztalgia. Az idő mindent megszépít, még azt is, amit nem kéne... én rengeteg szép emléket őrzök az első komoly kapcsolatomról és nagyon szeretem máig, mint embert, szeretem a családját is és néha egyszer egyszer önkéntelen felmerül egy egy emlék. De ez ennyiben ki is merül, egy ex nem véletlenül ex. A csúnya dolgokra már kevésbé szívesen emlékszem, de volt az is; nem kevés.
A nosztalgia szép és jó dolog, de a múlt, az a múlt, a jelen, meg a jelen. Nem véletlen.
Ez nem szimpla nosztalgia. Ezt írod: "a férjem mint a jégcsap"...
... elmondom, hogy egy ilyen férfi mellett élni örök keserűség. Először úgy érzed nem zavar, utána gyűlölni kezded ezért (te már efelé tartasz), végül jön a megvetés vagy elönt az epe.
Dehogy imádod te a férjedet, hogy lehetne imádni egy jégcsapot? Csak hitegeted magad.
Bocs, hogy ezt mondom, de a házasságodnak vége.
Tisztelet a kivételnek de gusztustalanok vagytok! Szó nen volt róla hogy megcsalnám
a férjem és undoritóan viselkedtek, hát csak gratulálni tudok nektek ésminden jót amit ti kivántok nekem és szivből kivánom hogy legyetek ilyen helyzetben és megalázó módon viselkedjenek veletek!
Indulatos reakciód megerősíti azt, hogy jó felé tapogatózunk.
Az első stádium a tagadás… utána jön a többi.
Ajánatos elmennetek egy párterapeutához minél sürgősebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!