Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez esetben kinek mennyit kell fizetnie?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nővel, már sokszor találkoztunk. Mondtam neki, hogy el szeretnék vele tölteni néhány napot kettesben, ha nincs ellene kifogása. Azt mondta milyen jó, van neki befizetve két hét belföldi nyaralás, menjek vele.
Problémák: nincs ennyi szabadságom, nem ilyen árfekvésben gondoltam, nem mondta hogy meghív.
2019. jún. 29. 17:06
21/23 The pale emperor válasza:
Szerintem mond meg neki, hogy idén a kiadásaidat nem így intézted úgyhogy ez jelenleg neked nem fér bele. Ez egy ad hoc dolog illő volna megértenie.
22/23 anonim válasza:
20: Mivel leírtam 3-4-szer már, nem tudom, mit szeretnél még hallani.
23/23 A kérdező kommentje:
Én inkább nem megyek sehova, ennek így nincs értelme. Erőszakos egy nő ez.
2019. júl. 4. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!