Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez esetben kinek mennyit kell fizetnie?
Ismerkedek egy nővel, már sokszor találkoztunk. Mondtam neki, hogy el szeretnék vele tölteni néhány napot kettesben, ha nincs ellene kifogása. Azt mondta milyen jó, van neki befizetve két hét belföldi nyaralás, menjek vele.
Problémák: nincs ennyi szabadságom, nem ilyen árfekvésben gondoltam, nem mondta hogy meghív.
Tisztázd, hogy ha úgy érti a szállást állja, akkor te állod az útiköltséget és a programokat, már ha ez belefér.
32/f
Az egész tök mindegy,ha nincs is ennyi szabid...Innentől a többi kérdésen tipródás felesleges.
Megmondod,hogy ennyi szabadság nincs,mit szólna ha kiválasztanátok egy másikat is,pár naposat.És ott már automatikusan meg kell beszélni,hogy ki mit mennyit fizet.Nekem az lenne a természetes,hogy mindenki a saját szállását.
1.: Ha be van már fizetve, az MEGHÍVÁS! Azaz nem kell a szállást fizetned, meg felezgetni.
2.: Ott, HA FÉRFI, vagy, akkor illik MINDENT fizetned!
3.: Ha csóró vagy, és rabszolga, mert szabid sincs, akkor mit akarsz egy nőtől? És ez nem sértés! Realitás!
Szerintem ez elég kamu.
Mennyire reális szerintetek, hogy egy nő befizet csak úgy két hétre nyaralást előre.
Saját magának, hogy hátha addig bepasizik, vagy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!