Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez esetben kinek mennyit kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez esetben kinek mennyit kell fizetnie?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy nővel, már sokszor találkoztunk. Mondtam neki, hogy el szeretnék vele tölteni néhány napot kettesben, ha nincs ellene kifogása. Azt mondta milyen jó, van neki befizetve két hét belföldi nyaralás, menjek vele.

Problémák: nincs ennyi szabadságom, nem ilyen árfekvésben gondoltam, nem mondta hogy meghív.

2019. jún. 29. 17:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10-es, értem, de akkor egy helyre (tehát egy férőhelyre) mennének ketten?
2019. jún. 30. 18:28
 12/23 A kérdező kommentje:
Egy főre fizette, mutatta is, mert nem hittem el neki, hogy ez az egy fős ár. Ha azt most mondja, hogy menjünk együtt, akkor meghív vajon? Nem akarok úgy odamenni, hogy csak 2-3'éjszakára van pénzem.
2019. jún. 30. 22:29
 13/23 anonim ***** válasza:

Kicsit úgy tûnik, kölcsönös csalódás van kilátásban. Ne legyen igazam.

A nô nem fogalmazott világosan, de szerintem egy fôre fizetett be.

Az a gond, hogy a tesze-toszaság is lohasztó, a csóróság férfi öntudat nélkül is.

Szépen ôszintén kell rákérdezni, megmondani, nemet tudni mondani és mindezt magabiztosnak tûnve. Akkor még lehet B-terv.

2019. júl. 2. 18:25
 14/23 anonim ***** válasza:

Jaj, látom a folytatást.

Semmi esély. A nô vagy tapintatlan vagy nem számol olyan férfival, akinek ez nem megy.

Önmagában szomorú tény, hogy anyagi különbözôség gátja lehet a párkapcsolatnak. De. Ha egy férfiben felmerül az, hogy mwghívja ôt a nô, akkor minden szimpátiám ugrik. A férfi biológiailag úgy van megcsinálva, hogy ez számára fel sem merülhet, akkor sem, ha a nô valóban meghívná inkább.

Légy férfi, mert egyelôre ez nem az.

2019. júl. 2. 18:32
 15/23 A kérdező kommentje:

Láttam a visszaigazolást, számlát. Egy szóval nem mondta, hogy be akarja fizeti a második főt is. Felhívtam a szálláshelyet, és megkérdeztem, mennyit kéne befizessek magamnak. Sokat, kb. 100.000 Ft lenne a plusz fő költsége.

Ott tartok, hogy megkérdezem, hogy most akkor én fizessem be magam, vagy ő akar. Nem fog hülyének nézni? Azt már kérdeztem, hogy lemondaná-e a kedvemért, és nem.

2019. júl. 2. 21:34
 16/23 anonim ***** válasza:

15: Szerintem ezt így ebben a formában eszedbe ne jusson!

A 4-ben és a 7-ben írtam a szóba jöhető verziókat.

2019. júl. 2. 22:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Egyébként külön szobában lennétek? Hol tart a kapcsolat?
2019. júl. 2. 22:51
 18/23 A kérdező kommentje:

A kapcsolat eddig jó alakult. Azért is akarnék vele több napot eltölteni, és azt mondja ő is. De túlzottan ragaszkodik ehhez a nyaraláshoz. Igen, egy szobában lennénk, Az árat is úgy írtam, hogy a már befizetett szobának a 2 fős kiegészítése + étkezések vannak benne.

Úgy látom nem is akar tenni semmit annak oérdekében, hogy együtt tudjunk menni valahova. Ha ezt lemondta volna, akkor tudnánk keresni egy másik helyet, ami nekem is belefér, de ő nem enged ebből. Azt mondja már az ősszel kinézte, hogy ide akar jönni.

2019. júl. 3. 13:39
 19/23 anonim ***** válasza:

Hát akkor mindenképp állj elő egy komplett B tervvel, amiben együtt alusztok!

Mert úgy látom, azon kívül, hogy le akarod mondatni vele, nem tettél semmit. Vagy menj oda a fele időre!

2019. júl. 3. 20:46
 20/23 A kérdező kommentje:

Mit tegyek akkor mégis?

Eszembe nem jutna nyaralni menni ennyiért. Pár napot 20-30 ezerből ki lehetne hozni.

2019. júl. 4. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!