Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek nőgyógyász férfival?
Figyelt kérdés
Egy pasi akiről tudom, hogy nőgyógyász elhívott találkozni. Én nem vagyok a betege (szerencsére, mert úgy eléggé kizárt lenne), csak ismerem.
Akiknek nőgógysz a párjuk, titeet nem zavar, hogy naponta látja más nőkét is?
Nem lennék egy "pi____nász" felesége. Nem vagyok prűd,de kissé zavarna ha a faluban már mindenkiében turkált volna és ódákat zengenének a vénasszonyok az "arany kezeiről". Amivel aztán hazajön és megsimogatja a gyerekek fejét..akkor is ha megmosta.
Én sem mennék urológusnak,aztán várnám el hogy a párom megértse hogy több faxt fogok mint kilincset.
2019. jún. 27. 22:20
12/18 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok le senkit, de szerintem se kéne lepontozgatni egymást...ez gyerekes dolog.
A válaszokat köszönöm!
Igazából az a bajom amit az egyik válaszadó írt, hogy én nehezen vonatkoztatnék el a munkától.
2019. jún. 27. 22:21
13/18 anonim válasza:
Én sem tudnék elvonatkoztatni, ilyen téren maradi vagyok sajnos vagy nem sajnos.
Zavarna, hogy más nők intim testrészében matat és látja.
Számomra ez megalázó lenne, nem tudnék nő lenni mellette, hiába ez a munkája.
2019. jún. 27. 22:37
14/18 anonim válasza:
Engem egy pillanatig sem zavarna, o egy orvos es eleteket ment, magazati koru gyerekek egeszsege folott orkodik, meddo parokon segit es meg szamtalan modon jarul hozza ahhoz, hogy idegen emberek eletet jobba tegye. En sem vonatkoztatnek el a munkajatol, hanem becsulnem erte.
2019. jún. 27. 22:55
15/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Ez a munkája, semmilyen intimitás vagy személyes nincs ezekben a vizsgálatokban. Én inkább büszke lennék arra, hogy felelős hivatása van. Más orvosok pedig más testrészekben turkálnak, szóval nálam ez nem szempont.
2019. jún. 27. 23:43
16/18 anonim válasza:
Azért kicsit mégis más hogy idegenek lyukába nyer teljes belátást,dugdos műszereket 8-10x egy nap vagy törött lábakat gipszel
2019. jún. 28. 00:38
17/18 anonim válasza:
Engem teljesen más okból "zavarna", egy orvosnak nincs ünnepnap, ha ügyeletes akkor bent van, ha magán betege éppen szül (nekem is magán orvosom volt) az éjszaka közepén akkor bemegy stb. Plusz a szülész-nőgyógyász szakma nem csak a vizsgálatokról és szülésekről szól. Ha elveszít egy beteget vagy levezet egy halva szülést az őket is megviseli (attól függetlenül, hogy bent nem mutatja otthon teljesen más, felkell dolgoznia, nekik sem csak egy "tárgy" a beteg). Én a "másik oldalon" dolgoztam, a csecsemőkkel. Az sem csak cuki baba pelenkázásról szól, lelkileg megterhelő egy súlyos beteg ellátása vagy a halál feldolgozása. Vagy amikor mentőt kell hívni, mert az adott kórház felszerelése alkalmatlan és addig próbálod ellátni amíg kiérnek (ez szülésnél is előfordul, egy extrém koraszülött ellátását sok kórház nem tudja megoldani). Mellé a nőgyógyászati műtétek, a súlyos betegek akik komplikáltak... Egy szó mint száz: baromi megterhelő és rengeteg kompromisszum kell egy orvos/nővér mellé, mert nehéz hivatás
2019. jún. 28. 06:52
18/18 anonim válasza:
Engem csak az aggasztana, hogy az enyém majd felizgatja-e adott időben, nem immunis-e már a női nemi szervre magánemberként is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!