Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek nőgyógyász férfival?
Egy pasi akiről tudom, hogy nőgyógyász elhívott találkozni. Én nem vagyok a betege (szerencsére, mert úgy eléggé kizárt lenne), csak ismerem.
Akiknek nőgógysz a párjuk, titeet nem zavar, hogy naponta látja más nőkét is?
Lenne egy magánorvosod, mit akarsz.
32/f
Bíró a tárgyaláson a nőgyógyászhoz:
- Doktor úr, fel tud valamit hozni mentségként, amiért különös kegyetlenséggel meggyilkolt egy prostituáltat?
- Tisztelt Bíró Úr! Aznap reggel hétre mentem a kórházba dolgozni. Levezettem 3 szülést, felraktam 3 pesszáriumot, 4 spirált, volt még 2 abortuszom és 12 általános nőgyógyászati vizsgálatom. Este 11-kor hullafáradtan megyek haza az utcán, mikor odalép hozzám ez a ku_va:
"Té szépfiú, egy ezresért megmutassam a pinám?"
Én nem aggódnék. Amúgy meg ahogy előttem is válaszoltak, egyrészt rendszerint nem a huszonéves 60 kilós lányok mennek rutinvizsgálatra, legalábbis biztos nem ők vannak többségében, másrészt pedig egy idő után tényleg teljesen személytelen lesz az egész, nem arról van szó, hogy egy nőgyógyász álló farokkal dolgozza végig a napját.
Ez csak egy munka...
Tény, hogy több száz nőről olyanokat tud, amit más senki, de ezek a nők is tudják, hogy ő az orvosuk. :)
Az én nődokim is pasi, hihetetlen jó fej, emberséges, és profi, és boldog férj meg családapa otthon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!