Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért követelnak maguknak maszkulin szépfiúkat a kifejezetten csúnya, kövér lányok is?
Figyelt kérdés
2019. jún. 27. 09:55
21/27 anonim válasza:
Tehat aki nem izmos, az szarul nez ki.
Konditerem-tulajdonos vagy? Nem porog a biznisz? :)
22/27 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért csinos, sportos, aktív nőket akarnak maguknak az elhízott, otthonülő férfiak.
23/27 anonim válasza:
Én személy szerint nem követelek magamnak semmilyet sem, és nem is szeretnék. Évek óta jól elvagyok a másik nem nélkül, ezen a későbbiekben sem fogok változtatni.A függetlenség az, ami a vágyam.
24/27 anonim válasza:
Egy macska ne legyen ilyen dolgokon felháborodva. Nézzenek oda
25/27 anonim válasza:
Engem nem érdekel, amíg a vékony lányoknak bejövök, én is az vagyok, kövérek rám se néznek, de nem is baj. Az viszont az, amikor kijelentik, hogy csak a sportos macsó a férfi, a vékony, a kövér nem, mire fel vannak akkora nagy egóval, hogy tudnak zabálni? Nőben minden alkat tökéletes? Mert akkor férfiban is.
26/27 anonim válasza:
Nőben sem minden alkat tökéletes, de ott azért rugalmasabb a dolog. Van, akinek a magas teltebb nők jönnek be, másnak a pici vékonyak, vagy kis mell/nagy mell stb. Férfiak esetében nincs ilyen nagy változatosság, alapjában véve a magas, kissé izmos alkat a leginkább befutó.
27/27 anonim válasza:
26-os és az még véletlen se jusson eszedbe, hogy a nőknek is változatos az ízlése, én látok vékony férfit kövér nővel és deszkával, csinossal mindenfélével, nem úgy mint a neten írják. Rajtam igazából semmi látható izom nincs, arcra se vagyok nagy szám, mégis flörtölt velem elég sokáig egy szép csaj, tipikus homokóra alakkal, kerek fenékkel, mellekkel és nem úgy nézett ki mint akinek nem lennék vonzó, aztán beszélgettünk később és mondta is, hogy nem jönnek be neki a gyúrósak szevasz. Haver jobb alkatú mint én, ő ilyen jófajta focist alkat, a barátnője megtiltotta, hogy eddzen. A barátnő szintén 10/10 az én szemembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!