Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért követelnak maguknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért követelnak maguknak maszkulin szépfiúkat a kifejezetten csúnya, kövér lányok is?

Figyelt kérdés
2019. jún. 27. 09:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%

Nem azt mondtam, hogy kövér vagyok, azt mondtam telt :) jelenleg meg még terhes is :D

Nem tudom mirefel mondjátok, hogy nem láttok ilyet, én rengeteg ilyet látok. Esküvői fotókon a fényképészek kirakatában is kb. minden hétre jut ilyen pár.

Nem tudom ti hol éltek. :)

2019. jún. 27. 10:59
 12/27 anonim ***** válasza:
47%
#11 akkor valószínűleg más elképzelésünk van az “isten” pasikról😂
2019. jún. 27. 11:07
 13/27 anonim ***** válasza:
61%

Na ezt nem tudom megítélni :) számomra a férfi mindig is olyan volt, mint a párom. Gyönyörű mosoly, kedves, de erős tekintet, határozott fellépés, erős kisugárzás.

Ezért is kap annyi ajánlatot attól a sok könnyűvérű cafattól, akiken csak röhögni lehet.

Higgyétek el, hogy sokkal több múlik a megjelenésen és a fellépésen, mint testi adottságokon.

2019. jún. 27. 11:10
 14/27 anonim ***** válasza:
61%
#12: Pontosan! Én is kövér nő vagyok, adonisz pasival. Ugyanis nekem ő tetszik, neki meg én. Nem mindenkinek tetszik ugyanaz.
2019. jún. 27. 11:10
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
#9: Volt már telt barátnőm, ez jön be. Nem tartom magam adonisznak, de edzettem és nemsokára újra megyek vissza a terembe. A telt barátnőimnél rendszeresen próbálkoztak be tényleg top pasik.
2019. jún. 27. 11:13
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Azert nem mindegy milyen teltrol beszelunk. Vannak a popsis-combos-melles telt lanyok homokora alkattal, akiken tenyleg veszett jol tud kinezni a plusz es jellemzoen ok azok akik irant jobb pasik is erdeklodnek mindig.

Azok akik szerencsetlenul hiznak (palcika lab-nagy has, nulla derek...) mar egyaltalan nem olyan keresettek...

A legtobb kover no meg csak o latja adonisznak a ferjet kulsore, bar ettol meg lehetnek vonzoak:) de szerintem ritka amikor tenyleg kigyurt 10/10es csavo van kover novel (es nem ilyen kardashianosan telttel az mas.)

2019. jún. 27. 11:17
 17/27 anonim ***** válasza:
2%

Több okból is:

-közvélemény-kutatások szerint a nők a férfiak 80%-át átlag alatti kinézetűnek tartják, ergo a nők többsége eléggé el van szállva

- sok férfi bárkit megfektetne bármikor, így a teltebb, csúnyább nőknél és próbálkoznak, ettől is elszállhatnak

- a csapból is folyik a sok feminista maszlag + fogadd el magad, ha 120 kg, szabó péter ökörségek stb.

-"a magyar nők a legszebbek" baromság

egyébként én úgy látom, a magyar nők külsőre nem nagyon különböznek a külföldi nőktől, csak nem tudnak stílusosan öltözködni, sminkelni, nem látják reálisan magukat (vagy kórosan önbizalomhiányosak vagy beképzeltek), és nem annyira értelmesek, mint mondjuk egy lengyel/német nő.

2019. jún. 27. 11:45
 18/27 anonim ***** válasza:
69%

Ez azért van, mert a férfiak 80%-a tényleg szarul néz ki. Nem véletlenül hívják a nőket a “szebbik nemnek”. Ha egy pasi nem sportol, túl vékony vagy túlsúlyos, akkor már alapból cseszheti. És itt Magyarországon aránylag nagyon kevés pasi sportol, mármint izomépítő sportra gondolok, a futástól meg a heti 2 focitól nem leszel izmos, főleg ha mellette összevissza zabálsz is😀

A nőket illetően attól függ, Magyarorszàg melyik részén jársz. A fővárosban sok csinos fiatal lány mászkál, de pl keletre szörnyű a helyzet, elhízottak, nem divatosan öltözködnek, ilyen igazi “falusi asszony” jellegűek.

2019. jún. 27. 11:53
 19/27 anonim ***** válasza:
78%

Amiért te puhos vöröskeként vékony kislányokat.

Az, hogy kinek mi tetszik az nem az alkatától függ. Az, hogy fog-e találni olyat, aki tetszik neki, az már igen. Mondjuk egy duci lánynak is van esélye helyes pasit találni, neked rosszabbak az esélyeid úgy, hogy rosszul is nézel ki, munkád sincs, egy kis szobát bérelsz és alkoholizálsz, meg a farkad méretevel küldözgetsz leveleket itt minden nőnek. Ne aggódj, a kövér nőknek sem kellenél.

2019. jún. 27. 12:20
 20/27 anonim ***** válasza:

Ezt abból voltad le, hogy nem kellettél neki? Nem mindenki van vele úgy, hogy egy csúnya, vörös, kövér, buta, unalmas, csóró, és igénytelen alkesszal is összeáll, csak legyen valaki.

Keress egy hasonló nőt. Tehát nem csak csúnya kövér, de csóró, buta, unalmas és igénytelen is.

2019. jún. 27. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!