Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért követelnak maguknak maszkulin szépfiúkat a kifejezetten csúnya, kövér lányok is?
Hogyan rondázhatsz és kövérezhetsz le másokat,ha a Te sem ütöd azt a nagy szintet?
Nem követeli senki,de ha ilyen adottságokkal sikerül találnia,akkor miért ne.
Már nem azért, de mindenki azt követel, amit akar. Szíve joga. És ez így is van rendjén.
Ha valakinek a zsánere a fent említett férfi karakter, akkor ő hiába keresne mást, úgysem bírná szeretni. Lehet, hogy az adott férfinek meg a kövér nők tetszenek és ő nem látja csúnyának.
Mindenkinek joga van olyan ideálhoz, amilyet csak akar.
Én is telt nő vagyok, sosem láttam magam szépnek. A párom egy isten. Minden nő megfordul utána, folyamatosan ajánlatokat tesznek neki. Mégis azt mondja számára nálam nincs gyönyörűbb.
Ha annyi ezresem lenne, ahány kövér nőnek itt gyakorin Adonisz pasija van, már milliomos lennék. Valahogy a valóságban mégsem ezt látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!