Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki 20 felett szűz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 20 felett szűz, azzal valami baj van?

Figyelt kérdés

2019. jún. 26. 15:15
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
31%

#19, Tipikus agyhalott női komment.

Jóhogy nem okoz, mert normális ember nem szűz 20on évesen. Nem normális emberekről beszélünk, hanem 20 feletti szorongó szüzekről.

Erről szól a kérdés b+ 😃

Felőlem azt csinál mindenki amit akar, csak ne áltassátok már a mesékkel szerencsétlen lámákat.

2019. jún. 26. 18:47
 22/39 anonim ***** válasza:
52%

Te magad vagy agyhalott!

Miért ne lenne egy normális ember 20+ évesen szűz?

Tudod nem mindenki fekszik össze az első szembejövővel.

Nagyon nem vagy normális, ilyen idióta felfogása hogy lehet valakinek.. Ja úgy hogy beteg vagy, úgyhogy te inkább ne adj tanácsot senkinek.

2019. jún. 26. 18:54
 23/39 anonim ***** válasza:
30%

#22, Te írtad. Normális ember nem szorong a szüzességétől.

...én meg írtam, hogy nem normális, hanem szorongó, mentális problémákkal küzdő emberekről van szó.

Normális 20 éves szűz tényleg le se szarja az egészet, normálisan csajozik és el is veszti. Értsd meg, egészsegés, ép, minden jól van bedrótozva.

Egy szorongó szűz embernél aki a kérdést is kiírta, NEM EZ a helyzet. Értsd már meg az borsónyi agyaddal, hogy egy Down kórosnak se mondod, hogy ne tartsd olyan böszmén a szádat. Egy cukorbetegnek se mondod,hogy jaj fejben dől el az inzulinszinted.

Nem a szorongás, pánikbetegség, depresszió stb NEM fejben dől el, hanem egy mentális betegség!!!

Úgyhogy a buta haszontalan jótanácsaiddal el lehet fáradni a szeméttelepre. Ja várj, semmit se tanácsoltál, hogyan ne szorongjon valaki. Úgyhogy be lehet tömni a kis szádat, lehetőleg vedd mélytorokra a szerelmedet a tökéletes kis kapcsikádból. Leszarja mindenki a véleményed. Addig se okoskodsz.

2019. jún. 26. 20:14
 24/39 anonim ***** válasza:
45%

Egyébként melyik jobb?

A verzió

20 évesen szűz az illető. Természetesen kudarc kudarcot követ. 23 évesen már súlyos szorongással küzd. Jön egy kedves aranyos lány akivel összejön. A szorongástól képtelen kezelni az egeszet. Bevallja a szüzességét, emiatt a lány bár ad neki időt, de látja hogy szerencsétlen srácnak komoly gondjai vannak. Végül elengedi, azzal hogy kiszeretett velőle.

B verzió

20 évesen szűz az illető de rászán egy hónapot hogy vegre kiírtsa magából ezt a förtelmet. Eljár ismerkedni, folyamatos lekoptatás, megalázás. Stratégiát vált, neten próbálkozik 100 lányt próbál be, 10 eljön randira, 2 folytatná, 1-el alakul a dolog éésss a csaj otthagyja egy másik Tinder randi miatt, mert tapasztalt kanra vágyik.

Ekkor felhív egy prostit. Elmegy. Lerendezi. Fizet. Megoldódott a gond.

Utána randik, tapasztalatok stb... és 23 évesen ugyan úgy belebotlik élete nőjébe. Már lényegesen tapasztaltabb, nem szorong. Nincs benne félsz. A csaj imádja hogy talpraesett és szűzike reszketés helyett simán letépi a bugyit, de amúgy kedves és aranyos.

...

Ennyi a különbség két életút közt...ez már annyiszor megesett itt, kb 10 ilyen esetet tudok felsorolni neked....A vagy B verziót...

2019. jún. 26. 20:25
 25/39 anonim ***** válasza:
43%

Te egy szánalmas, hülye, lúzer, beteg állat vagy. Agyatlan kis hülye gyerek, aki egy nőt nem bírt magának összeszedni, mikor a legalja akárkivel leáll. Játszad csak a fejed hogy egy qrva megoldotta a problémáidat, de nehogy azt hidd hogy ettől több vagy. Egy nagy büdös senki vagy és ugyanakkora lúzer mint az előtt. Alacsonyabbra már nem is süllyedhetnél szánalmas bolond.

Nem érdekel amit itt pofázol, nyomorék kis senki. Na szevasz.

2019. jún. 26. 20:41
 26/39 anonim ***** válasza:
30%

Nem mondtam, hogy ettől jobb ember lennék :D

Egy mocsok szemét vagyok, amiért hazudtam az első barátnőmnek, hogy tini voltam és kapcsolatban vesztettem el. A prostit nyilván senkinek se mondtam el :D Főleg neki nem.

...de a tény az tény, a problémát megoldottam, és belémszeretett egy tapasztalt, intelligens gyönyörű fiatal lány. Fel se merült benne, hogy szűzlúzer lennék.

Igen, egy alja hazug, szemét, mocsok vagyok... de hogy lúzer nem az biztos... 😃és rohadtul élvezem az új életem minden percét :D

2019. jún. 26. 21:13
 27/39 anonim ***** válasza:
69%

Lehet hogy én vagyok hülye, de nekem inkább egy szűz, mint bármi más. A szexbe bele lehet tanulni. :D Aki erre rágörcsöl, az általában másra is. Tudatos felnőtt emberben a szüzesség nem okoz szorongást. Az életének többi területe ettől még lehet oké. A qrvához járóktól egyenesen undorodom.

26/N

2019. jún. 27. 09:50
 28/39 anonim ***** válasza:
31%

#27, "tudatos felnőtt ember ettől nem szorong"

Kérdezzük már meg erről a 20 feletti szűz férfiakat, oké?

Kicsit aggályosnak tartom ezeket a kijelentéseket a nőktől... ez pontosan az a téma, hogy férfiként én sem okoskodok és oktatom ki a nőket, hogyak kell kezelni a menstruációs fájdalmakat, meg a hüvelygombát türkiz-fehérfolyás alatt.

Pusztán olyan praktikus okokból, mert nincs vaginám és nem menstruálok.

2019. jún. 27. 10:00
 29/39 anonim ***** válasza:
31%

"A szexbe meg bele lehet tanulni"

Erről meg kérdezd meg a nőtársaidat, akik 1-2 alkalom után megszakítják az ismerkedédt ha nem jó a szex. Van erről nem egy kérdés én is olvastam...

2019. jún. 27. 10:01
 30/39 anonim ***** válasza:
69%
Le leszek pontozva de leírom. 20 éves vagyok és a szex és a nők sem vonzanak. Nem vagyok meleg mert ha látok egy olyan lányt aki számomra szimpatikus és szépnek tartom akkor meg szoktam nézni. És gyönyörködöm benne egy kicsit. De mivel tudom, hogy nem lennék jó egy lányhoz, nem vagyok hozzájuk méltó ezért idáig nem is beszélgettem, ismerkedtem velük. Tudom a hiba bennem van. De akadnak kivételek akiket nem vonz a szex. Szoronganék-e miatta húsz évesen? A válaszom: nem. Ilyen fel sem merül bennem. Nem szégyellem, hogy szűz vagyok. Nem aggódom ha esetleg sohasem leszek együtt egy nővel sem.
2019. jún. 27. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!