Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát ha amúgy akarna szexelni, de senki nem áll le vele, akkor igen.
Ha valaki az igazira vár, akkor nyilván semmi baj nincs vele.
#4, Na ez egy nagyon káros és veszélyes hozzáállás.
Ezzel nyugtatjátok a kései szűz fiúkat, hogy minden rendben, nincs semmi gond. Aztán amikor az első nő dobja ki őket szűzszorongás miatt, (mint engem, zsinórban 2x) akkor már olyan szintű mentális károkat szenvedett az ember, hogy késő.
Nálam ez odáig fajult, hogy prostival kellett elvesztenem 27 évesen. Érdekes utána helyrejött a pszichém, és egyből lett barátnőm.
A vénszűz férfiakat nem kímélik a nők... kidobálják mint egy vert kutyát ha kiderül.
Szóval egyet tudok tanácsolni. Azonnal vetesd el prostival. Nincs mire várni.
Ez egy kórság, egy betegség amiből ki kell gyógyulnod. Bárhogyan is. Vagy csajozz ezerrel, Tinderezz, heti 1 randi minimum. Húsüzemszerűen kell tolni... és túlesni rajta.
Vagy prosti.
#5 épp erről beszélek, hogy fölösleges a szüzességen görcsölni, mert pszichés betegséghez vezet mint ez a "szűzszorongás". Akit meg kidob az első nőjük, az nem azért történik, mert szűz, még csak nem is azért mert esetleg béna az ágyban, hanem mert iszonyatos mértékű kisebbségi komplexusa és megfelelési kényszere van, amit a szüzességéből generál, és ami az élet sok, ha nem minden területén megnyilvánul. Nyilván senki nem akar olyan emberrel együtt lenni, aki csak szorong, elégedetlenkedik és szégyenli magát mindenért és irigykedik másokra, mert ugye mindenkinek, aki ezesetben nem szűz, mennyivel jobb az élete.
Mellesleg attól hogy valaki elmegy prostihoz, nem lesz ügyesebb az ágyban, nem lesz tapasztaltabb, rutinosabb és a nőkhöz sem fog jobban érteni. A kisebbségi komplexusa meg ezután sem fog szűnni, mivel az fog járni a fejében hogy oké hogy ellenjuttatás fejében hajlandó volt valaki hozzám nyúlni, de másoknak akkor is több tucat partnerük volt, nekem meg csak egy prosti jött össze aki mindenkivel összefekszik egy huszasért. Éppen ezért a gondolkodásmódon kell változtatni és nem béklyóként tekinteni a szüzességre, és akkor talán ezek a férfiak is megértik, hogy a legtöbb nőt rohadtul nem érdekel az ágyban való jártasság, sokkal inkább a törődés, szeretet, gyengédség, amit kapnak tőle. És így csiszolódik össze egy pár.
Ja és mindketten hülyeséget beszéltek...nők vagytok, vagy idióták.
Annyira fel tud ez bosszantani, amit a férfitársaimmal műveltek.
A gyanú ellenére én 23 éves koromig szinte büszkén vállaltam a szüzességemet, még alkalmam is lett volna egy csúnyáska lánnyal aki 18 évesen "megcsinált" volna...de nem én tartottam az elveimet.
Aztán amikor zsinórban két lánynál múlt el 23-24 évesen a szerelem, mert bevallottam a szüzességemet. Akkor elkezdtem gondolkozni, hogy jó nagy hülye voltam és elcsesztem a dolgokat.
Végül egy 3. lánynak már hazudtam, de annyira belémivódott már a két kudarc,hogy talán emiatt dobott ki. A két kudarc viszont egyértelműen a kései vénszüzességen miatt alakult ki!
Az sem igaz, hogy nem segít a prosti. Elmentem, túllettem rajta. Rájöttem nem ördöngősség ez. Nem élveztem annyira.de nem isz volt a cél.
Utána egy kimondottan jó nővel sodort össze az élet, és már határozott magabiztossággal elhívtam randizni. Két hét múlva már érzelmesen szeretkeztünk a lakásán. Ha be kellett volna valljam a szüzességemet egy felnőtt érett nőnek, úgy hogy nagyon tapasztalt is... hát inkább öngyilkos leszek, de ezt a szégyent nem viselem el többé. Nálam a prosti életmentő volt szószerint.
A szüzességem elvesztését az első barátnőmtől datálom. Egyéjszakásban lehet ez sokkal kegyetlenebb kudarc lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!