Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki 20 felett szűz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 20 felett szűz, azzal valami baj van?

Figyelt kérdés

2019. jún. 26. 15:15
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
15%

Tehát nem, nem lehet rendben lenni pszichésen. 20 felett már furcsállják. Onnantól véged.

Amikor meglátod a csaj arcát, miután elmondod neki, hogy még barátnőd se volt... hát pff. Egyszerűen érzik rajtad hogy egy selejt vagy aki senkinek se kellett.

Ezzel nem lehet pszichésen rendben lenni, csak ha hazudsz! Vagy teszel ellene.

A nők kegyetlenül szétaláznak...sajnos rengeteg történetet olvasni itt is.

Nem szabad a mesékre hallgatni, itt a nők szava semmit sem ér. Úgy képzelik majd te vagy a jóképű szűz határozott szőke herceg.

Egy f...szt. a 99%-a a kései szüzeknek ronda, átlagos, szorongó, kispéniszű, mentális problénákkal küzd. Ezek közül válogatva.

2019. jún. 26. 17:03
 12/39 anonim ***** válasza:
69%

63%-os mindig azt tanácsolja hogy menjenek qrvához, azért mert neki bejött... változtathatott volna de csak a kifogásokat mondja. Egy normális ember nem úgy fogja fel a szüzességet ahogy ő fogta fel...

Nem kéne ilyen hülyeségeket beszélned, azért mert nálad így volt..

2019. jún. 26. 17:22
 13/39 anonim ***** válasza:
38%

#12, Mondjuk te mit tanácsolsz akkor?

Min változtasson egy 20+ szűz? Én se mondom hogy qrvázni kéne 20 évesen, az még túl korai és drasztikus, de mit lehet ezzel tenni, akinek sehogyan sem jön össze a barátnő?

Mert valahogy a megoldás sohasem hangzik el. Nekem is komoly problémáim voltak ezzel, hálisten végül sikerült barátnővel... de közben én is sok megaláztatáson mentem keresztül. Ezt át kell élni ahhoz, hogy véleményt tudj mondani róla.

A kedvencem amikor egy szorongónak azt mondják, hogy "ne görcsölj rá". Igen, ez mindig szokott működni, vizsga előtt is, és minden élethelyzetben. Hát miért nem mondtátok előbb? :D

2019. jún. 26. 17:51
 14/39 anonim ***** válasza:
82%

Mindenkinek más miatt nem jön össze. Először tudnia kell hogy mi a baj és utána azon dolgozni hogy ne legyen. Aki félénk, az legyen azon hogy ne legyen az. Miért kell félni egy lánytól, max elküldi, na és? De ezek csak fejben dőlnek el. Ha azt mondja “könnyű ezt mondani”, akkor még csak megpróbálni sem akarja és még véletlen sem akarja máshogy gondolni. Rengeteg ilyen kérdés van és én rengetegszer leírtam hogy mit kéne csinálni, privátban is, de utána ugyanúgy látom hogy írja ki az önsajnálatos kérdést.. mert csak várják a sült galambot, tenni nem akarnak semmit, csak sírnak hátha megsajnálja őket valaki... komolyan ilyen töketlen hogy lehet valaki.. és persze qrvához egyszerűbb elmenni, nem kell érte tenni semmit, elég ha van egy kis pénzed.

Ez a baj! Tenni semmit nem akarnak, de szexelni meg barátnőt azt igen.. Csak úgy sugározzák hogy milyen félénkek meg határozatlanok.. Előbb renden kéne lenni saját magukkal.. hiszen hogy akarják hogy bárki is szeresse őket ha ők sem szeretik saját magukat..

2019. jún. 26. 18:06
 15/39 anonim ***** válasza:
18%

Lóf..sz ez nem tanács. Nem tudnak semmit, csak hogy ne görcsöjjé rá. Igen, mintha nekem nem jutott volna ez eszembe.Mondjátok ezt a dumát annak a számtalan nőnek, aki nem kezd vénszűz kisfiúkkal.

Mondom, lehet ezt máshogy is... ott a Tinder, húzogatod jobbra balra a csajokat. Heti egy randit össze kell hozni, és le kell adni durván a mércét. Jóval a szinted alá... 100 kg+ :D

Nagyon sok meló, és gyakran nem fog visszaírni a csaj. El se jön a randira. 10/8 soha többé nem ír első randi után.

A lényeg, hogy túl kell esni rajta, mert minden évvel csak romlanak az esélyek. Szűzként szerintem nem lehet ismerkedni 20 felett, kivéve ha valami mazochista az ember, és azt imádja ha a porba törlik az arcát és megalázzák 😃

2019. jún. 26. 18:09
 16/39 anonim ***** válasza:
22%

#14, Na érdekes, akkor adj kérlek tanácsot, egy szűz fiúnak, hogy mit mondjon egy felnőtt érett tapasztalt nőnek ismerkedéskor.

Dehát nő vagy, honnan is tudnád hogyan kell ismerkedni. Én nem is tudom hogy lehet ehhez a témához hozzászólni, ha soha nem éltél át 10 lekoptatást, meg sikertelen randikat. Versenyeztetést, párhuzamos randiztatást, manipulatív tesztelést ésatöbbi ésatöbbi.

Neked hány visszautasításod volt az elmúlt időszakban?

2019. jún. 26. 18:14
 17/39 anonim ***** válasza:
69%
63%-os veled most sincs minden rendben! Nagyon hülye vagy és lúzer is. Nem bírod felfogni hogy attól mert te így voltál és állításod szerint minden jó most(egyértelműen látszik, hogy most sem vagy normális, fejben mimdig is beteg maradsz), az nem azt jelenti hogy más is így van mint te voltál. Kit érdekel hogy te hogy voltál? Egyátalán nem biztos hogy másnak bejön. Lehet elmegy a te tanácsodra egy qrvához, de ugyanolyan szerencsétlen marad és attól még ugyanúgy nem lesz barátnője. De neked aztán lehet mondani, nem látsz tovább az alacsony kis szintednél..
2019. jún. 26. 18:22
 18/39 anonim ***** válasza:
0%

Abban igaza van a 73%-os válaszolónak, hogy a prosti egyszerűbb út. Ugyan nem ítélem el, mert pl 25 felett már tényleg komolyan ajánlott egy ilyesmi kezelés. Több pszichiáter is ajánlja már a hivatásos segítséget. Ha tényleg ekkora szorongást okoz, és ez mélyen az ember elméjében gyökerezik, akkor ez egy egyszerű és kompakt megoldás. Az elme tényleg úgy működik, minél többet mondogatják, hogy ne szorongj tőle, annál inkább rácsavarodik. Kedvenc példám amit itt olvastam egyszer... "ne gondolj a rózsaszín eleféntra!". Na hányan álltátok meg?

Ez sokszorosan igaz a szexualitásra. Az összes erekciós vagy korai magömlés probléma szinte itt gyökerezik. Sajnos ezeket nem tudjuk irányítani, még pszichiáter segítségével sem.

Abban igaza van 73%-nak, hogy küzdeni kell. A küzdést kell megtanulni. Itt csak az a kérdés, hogy van-e értelme éveken keresztül sérüléseket begyűjteni? Mintha évekig sóbarlangba járnál kezelésre, meg teákat innál TBC-re, holott van védőoltás. Már én se vagyok benne biztos... hogy megérte várogatni. A sok elcseszett évről és fiatalságról nem is beszélve.

2019. jún. 26. 18:29
 19/39 anonim ***** válasza:
62%
Egy normális emberben nem okoz a szüzesség szorongást..
2019. jún. 26. 18:33
 20/39 anonim ***** válasza:
49%

... de amiért megérte mégis hogy küzdöttem, az - és most nagyon le fogtok pontozni :)

...de rájöttem mennyire baromira előítéletesek a lányok. Eszméletlenül fontosak ismerkedéskor (főleg ha 23-25-28 körüli NŐkről van szó) olyan paraméterek, hogy hány kapcsolatod volt, mennyi volt a leghosszabb. Mennyire tudod kezelni a kapcsolat alap dolgait. Szinte egy kegyetlen állásinterjú az egész ismerkedés. Eleve a szex is nagy vízválasztó. Számomra megdöbbentő, hogy a lányok egy tetemes része azonnal szakít, ha az első alkalom nem jó (!). Pár alkalmat még várnak ha nem jó a szex esetleg, aztán kuka. Ahogy az is vízválasztó, hogyha nem volt még fél-1 évnél hosszabb kapcsolatod. Sok nő már második esélyt sem ad, hiszen ezzel azt sugallod, hogy gond van veled. Képtelen vagy kapcsolódni. Ha szétszórt vagy, akkor már egyből jön a bélyeg, hogy lúzer is. Ha kedveled a szüleidet, néha hazajársz, imádod az kistesóidat, egyből megkapod hogy nem tudsz elszakadni a szülőktől és mamahotellakó gyernőtt vagy (ez velem megtörtént pl, hiába van saját bérelt lakásom :) az volt a gond, hogy családszerető vagyok)

Látható a kontraszt, nem? Ehhez képest hol van egy szűz és kapcsolatszűz "fiú"? Fényévekre!

Esélye nincs kb, mert olyan igények vannak... 25 felett már férjet meg apát keresnek, nem egy szűz kisgyereket.

Ugyanakkor az évek során megtanultam, hogy lényegében tök mindegy mit mondasz a múltról, csak okosan kell előadni :D na ezért kell minél több tapasztalat, és küzdés. Bár az is tény, hogy ezt a tudást egyértelműen a szüzességem elvesztése után értem el. Onnantól ment sokkal határozottabban a dolog.

2019. jún. 26. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!