Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnyök? Hátrányok? Miért jó ha van és miért nem jó ha nincs párunk? Kort/nemet ne felejts írni! Köszke

Akkor lettél pont 20 :D
De hogy a kérdező is örüljön, még írok valamit:
Amikor egy lány hatalmasat csalódik a párjában, olyankor még azt is átkozza, hogy megismerte őt, éjszaka sírva alszik el, vagy nem is tud aludni, összetörik a szíve, néha az öngyilkosság és az élet értelmének a kérdése is felmerül benne, gondolatok kínozzák, hogy most éppen az, aki megbántotta, becsapta, vajon mit csinálhat?
Csalódott és elkeseredett ugyan, de itt van az a pont, amikor nem akar kapcsolatot, megpróbálja elfoglalni magát valamivel, ismerkedik emberekkel, de ha felvetődik a mi lenne ha féle kérdés, akkor elutasító lehet egy új kapcsolattól. Ekkor kivételesen jó is lehet, ha nincs párunk, de vannak olyan típusú nők, akik még mindig szeretik az exüket, nem tudnak rá haragudni, olykor még éreznek is iránta valami megfogalmazhatatlant, talán ragaszkodást, nem tudom. Ezesetben azért nem jó, ha nincs párunk, mert kínozhat a múlt, amikor jó volt, amikor még volt. De vannak egyesek, akik könnyebben túl tudnak lépni a dolgokon.
Folytasd, Angéla (ha akarod) :)

Ezt nem lehet folytatni:)
Csak ismerős volt maga a szöveg környezet, ezért gondoltam, h ismerlek:)
Ui:a nevem nem Angéla:)
Gabriella
Angel(angyal)

A volt barátnőm (Angéla) is Angel aláírással ír, és ráadásul 12. hó 24.-én született :D
Valamint tud róla, hogy ezen az oldalon írok, és "1 Démon" aláírásom van :P Meg a százalékom is tudta, sokáig 69%-al írtam, volt hogy mind a ketten a saját regisztrációnkkal fellépve is válaszoltunk 1-1 kérdező kérdésére, pl. úgy, hogy szóltam neki erről-arról a kérdésről, vagy véletlenül mind a ketten pont ugyanarra a kérdésre válaszoltunk saját véleményeinkkel, sőt, a te fogalmazásod pont olyan mint az övé :)
Elérhetsz itt:
Msn: stephenking@freemail.hu (vagy e-mail erre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!