Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnyök? Hátrányok? Miért jó ha van és miért nem jó ha nincs párunk? Kort/nemet ne felejts írni! Köszke
ha nincs azért jó mert nem kell idegeskedni miatta,hogy megcsal e vagy nem,hol jár mit cisnál satöbbi. nem kell vele veszekedni nem kell sírni utána szal a rossz dolgok..
ha van meg akkor a szeretet miatt..bár pár pasi(inkább sok pasi)csak megjátsza.
24/L vagyok 7 éve van barátom.
előnyei: van, aki mindig mindenben mellettem áll, támogat mindenben, tudom, hogy szeret, és viszont szerethetem. nem unatkozom mellette, közös programok, együtt alvások összebújva, és remek szex.
hátrány: ha nincs velem!:)
26/L
Előnyök:van kit hazavárnod,van kivel összebujni,van,aki megöli a pókokat,aki felfurja a falra a képet,aki megvigasztal,ha bajod van,olajat cserél a kocsidba,aki kiegészit téged,és aki azt mondja lefekvés előtt,hogy "szeretlek kicsim"-és még sorolhatnám...
Hátrányok:szőröket lehet találni itt-ott a lakásban,nem férnek el a ruháid a szekrényben,le vagy szúrva,ha megveszed a 47.cipődet,iwiw férfi ismerősökre."na és ez ki?".Hirtelen több nem jut eszembe:)
Ha van, akkor anélkül szexelhettek, hogy később megbánnád :D
Ám meg az ember társaságra vágyik, és ez mégjobb, ha a barátnőddel mész el szórakozóhelyre, vagy fürdőbe!
Továbbá megoszthatsz vele majdnem mindent, (azt már kevésbé, ha megcsaltad :D) és együtt örülhettek egymás örömhírének, pl. ha meglett a jogsid vagy születésnapod van :)
Hátrányok: Kötött kapcsolatban vagy, felelősséggel tartozol a párod iránt, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kéne, van mást hibáztatnod, akár egy életre is megutálhatod, ha mindvégig megcsalt téged a legjobb haveroddal, áldozatnak érzed magad a kapcsolatban, utálod önmagad, ha hűtlen vagy és a szemébe is hazudsz, hát ilyenek :D
1 Démon
most jelenleg nincs
elöny: több szabad idöm van, nincs sok idegeskedés, vita, oda megyek el akárkivel ahova akarok nem szol bele senki, többet tudok a barátaimal leni stb
hátrány: hiányzik hogy szeressen valaki hogy én szerethessek valaki, néha egykis szex
aztán ennyi:D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!