Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes nem összejönni egy férfival, aki nem tart gyönyörűnek és élete szerelmének?
Bátyám egyik haverja össze akart velem jönni, de már az elején bevallotta, hogy elsőre nem tetszettem neki, nem vagyok az ideálja, de legalább valós és elérhető vagyok, valamint nem hisz a nagy szerelemben, csak a nyugis, földhöz ragadt, hosszútávú kapcsolatokban. Nekem nagyon nem jött be ez a hozzáállás, ezért gyorsan lekoptattam és hamarosan összejöttem a mostani párommal. Ez volt 3 éve.
Azóta a bátyám nem hagy békén, folyamatosan sérteget, a páromat is sértegeti. Azt állítja, hogy bunkó állat, a nőknek a bunkók kellenek, azért nem kellett a haverja, mert őszinte, korrekt és rendes, a párom pedig nyomja a romantikus hazugságokat nekem. Pedig csak annyi a különbség, hogy a páromnak van egy pimasz, fekete humora, de bunkó, bántó soha nem volt senkivel, a szövegei pedig nem hazugságok, hanem ő tényleg szerelmes belém.
Odáig fajult az egész, hogy a bátyám olyanokat mond, hogy amikor átejti nők fejét, azt nekem köszönhetik, én vettem el a nőkbe vetett hitét, ráadásul a szüleim fejét is tele tömte annyira, hogy soha nem hozhatom családi eseményekre a páromat és ők is azzal jönnek, hogy gyerekes vagyok.
Na, a kérdés adott, ennyi háttérsztori elég szerintem...
durva :D amúgy neked van igazad. A bátyád rád akarja erőltetni a kis haverját,akinek gondolom amúgy tetszel nagyon is csak ezt nem merte bevallani,mert mi másért jönne most ezzel a bátyád is,hogy miattad fogja a haver a többi lányt átejteni hazugságokkal...
Te jól döntöttél,hogy olyannal vagy együtt aki szeret téged és te is őt, a fekete humort meg én i csípem és szerintem általában az intelligens emberek csípik. Én a helyedben vinném a páromat haza,hogy a szüleid is lássák mi a helyzet,hogy tök normális...meg beszélj sokat szüleiddel,hogy elgfogadják.
De a bátyád nagyon gáz ezzel a hülyeséggel,hogy így rád akarja erőltetni azt a havert.... arról nem te tehetsz,hogy érzékelten és erősen sérült a haver,hogy iyleneket beszél vagy gondolo,hogy nincs szerelem?! már pedig ő szerlmes lehet beléd,ha ekkora erőket megmozgatnak ,hogy még a szülőket is hangolják párod ellen...furcsa.
Hát, itt a tesód a bunkó, nem is kicsit.
Te jól döntöttél.
Nem tùl hízelgő,ha olyan szöveggel akarnak felszedni,mint a bátyád haverja.Mondhatni kiábrándító élmény,hogy elérhető vagy,jó leszel egy közepes szintű kis díszvirágnak a nappaliba,bár ezt a virágot nem is szereti,de csak ez maradt a boltba,így megelégedett veled.Hurrá!
Azt meg nem értem miért veszi ezt a bátyád személyes sértésnek?Összenőttek a baráttal?Vagy be akarta tuszkolni a családba,de a tervek így a Dunába fulladtak?Nekem se kellene ilyen férfi.
"A nagy szerelmet üldözheted, de profánul fogalmazva ez csak egy hormonális illúzió, ami két év után véget ér,"
Ahhoz képest a kapcsolatuk már 3 éve tart, muhaha.
Hát itt sokkal több probléma van, mint az, hogy nem tart élete szerelmének....
Amúgy a helyedben nem àllnék szóba a báttyáddal, elég kretén lehet, mégis mi köze van neki alapból ahhoz, hogy kivel jössz össze. Ilyen barommal még odáig sem jutnék, hogy magyarázkodjak neki és tartsa meg a véleményét magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!