Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csalódást fogok neki okozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódást fogok neki okozni?

Figyelt kérdés

Nem rég összejöttem egy fiúval.Szeretné, ha mennénk strandra, de én elég szégyenlős vagyok, mert van rajtam egy kis felesleg meg narancsbőr. Amúgy szeretek strandra járni, az nem érdekel, hogy az ismeretlenek mit gondolnak rólam, de félek, hogy Neki nem fogok már annyira tetszeni. Nyilván előbb utóbb eljön a vetkőzés ideje, de nem mindegy, hogy ez félhomályban történik-e vagy verőfényes napsütésben.Egyébként 166 cm és 60 kg vagyok, elég nagy a fenekem meg a combom, de legalább a mellem is az... Szóval, szerintetek mennyi az esélye annak, hogy csalódni fog?Egyébként tök normális,rendes fiú, és szerintem komolyan érdeklem.

21/L

2010. júl. 8. 23:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj. Menni fog. Ha viszont ennyire stresszel akkor változtass rajta magad miatt, hogy ne kelljen izgulni.

Mindent bele

2010. júl. 9. 00:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Nézd ha téged feszélyezne a dolog a strandon akkor inkább ne erőltesd magadra.Nem jó az ha sok jó nő közt nem érzed magad a topon.
2010. júl. 9. 00:27
 13/16 anonim ***** válasza:
166 cm vagy és 60 kiló. Tökéletes az ne félj ennyire ha tetszel neki ez még jobban rádob majd
2010. júl. 9. 00:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért az, hogy kinek milyen a testalkata ruhán keresztül is látszik, nem hiszem, hogy meglepetésként éri a dolog, hogy nem vagy anorexiás. És különben is, ha csak ennyi miatt képes lenne dobni téged, akkor egy szemét, és nem érdemse foglalkozni vele. Ha meg komolyan érdekled, nem egy-két kilón múlik a dolog. Gondolom te se dobnád őt ilyen dolog miatt. Szal ne aggódj, fel a fejjel, és jó szórakozást. :)
2010. júl. 9. 00:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi, most egy kicsit megnyugtattatok :) Nem, engem biztos nem érdekelne, ha kiderülne, hogy ruha nélkül egy kicsit kevésbé néz ki jól,mint ruhában :)
2010. júl. 9. 00:58
 16/16 anonim ***** válasza:
mond neki h megjött és most ne, azt ha már kicsit jobban szeret akkor majd lementek, :)
2010. júl. 10. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!