Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódást fogok neki okozni?
Nem rég összejöttem egy fiúval.Szeretné, ha mennénk strandra, de én elég szégyenlős vagyok, mert van rajtam egy kis felesleg meg narancsbőr. Amúgy szeretek strandra járni, az nem érdekel, hogy az ismeretlenek mit gondolnak rólam, de félek, hogy Neki nem fogok már annyira tetszeni. Nyilván előbb utóbb eljön a vetkőzés ideje, de nem mindegy, hogy ez félhomályban történik-e vagy verőfényes napsütésben.Egyébként 166 cm és 60 kg vagyok, elég nagy a fenekem meg a combom, de legalább a mellem is az... Szóval, szerintetek mennyi az esélye annak, hogy csalódni fog?Egyébként tök normális,rendes fiú, és szerintem komolyan érdeklem.
21/L
Nincs semmi baj. Menni fog. Ha viszont ennyire stresszel akkor változtass rajta magad miatt, hogy ne kelljen izgulni.
Mindent bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!