Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41/44 anonim válasza:
Ilyen melegben nagyon kellemetlen a feszülősebb felsők. nekem is ilyen kis szellős felsőm van, teljesen pamut anyagból és egyáltalán nem izzadok annyit, mint a szär nylon és kicsit passzosabb ruháktól.
43/44 anonim válasza:
nulla... semmi szín, semmi egyedi valami... esetleg ha együl vagy lány valahol valakinek feltűnsz... ráadásul ami a hajadból látszik az szerint a tök egyenesre vágott középen elválasztott valami lehet... ami megint csak tök nulla... színben is formában... kb ennyi... egyáltalán semmi egyediség...
44/44 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik, irták hogy jó farmer, szerintem a farmer is sz.ar, a felső is sz.ar. A combod látszik abba a nadrágba(az se vmi jol) sztem nem nagy cucc.. egy átlagon aluli csaj. Talán a feje javitaná a helyzetet, báár lehet jobbis igy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!