Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok ha meglátt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok ha megláttok egy ilyen lányt? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 8. 22:40
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

a kép alapján semmi nem gondolok

se az alakja nem látszik mert ahhoz bő a ruha (max a lába ami elég jónak tűnik)

se az arca

és mind a 2 nagyon fontos

2010. júl. 9. 17:41
 32/44 anonim ***** válasza:
a mellrészén gumis ami inkább csak a vékony nagy mellű lányoknak áll jól téged ez eléggé lenyom. Mivel jó az alakod nem kéne ilyen bő ruhába rejtened a tested! válasz inkább valami más felsőt ez ne jó
2010. júl. 10. 21:45
 33/44 anonim ***** válasza:

Én azt gondolnám, hogy: "ÚRISTEN!! ÁÁÁÁÁ! A KIFOLYIK A SZEMEEM! SEGÍTSÉÉG! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!(etc..)" tömören xĐ xP

Nah jó nem... De egy ilyen "fejvesztett rohanás" után... hááát.. nem is tudom :S

2010. júl. 10. 21:56
 34/44 anonim ***** válasza:
szerintem te egy állat vagy ha kibord hosszu farmerba kint a melegben
2010. júl. 10. 22:14
 35/44 anonim ***** válasza:
Hát igen, az tény, hogy ez egy tunika, talán nem is azzal van szerintem a baj, bár amiket írtam a fazonról nem hülyeség, de mondjuk szerintem a mintája elég...fura. nem nagyon látom, hogy milyen mintája van, de olyan nagymamásnak tűnik kicsit. Bár lehet, hogy közelről nem. Amúgy tényleg hordj testhez simuló pólókat, és rikítóbb, vagyis inkább élénkebb színeket. :) (Amúgy lány vagyok)
2010. júl. 10. 22:19
 36/44 anonim válasza:
kéményseprő vagy? mert kajak fasza az a kis retekfelhő, ami körbelengedez
2010. júl. 10. 22:19
 37/44 anonim ***** válasza:
légy merészebb :D 16/L
2010. júl. 10. 22:20
 38/44 anonim ***** válasza:

-"Fiúk! Mit gondoltok ha megláttok egy ilyen lányt?"-kérdező

-"Feje van?"-válaszoló

2010. júl. 10. 22:44
 39/44 anonim ***** válasza:

Még sosem láttam ilyen lányt.

Amúgy meg max a lábadról lehet valamit mondani valamit mert a felső tested lefedi nagyon ez a ruha.

csinálj több képet valami fesesebb ruhában és ne photo shoposat.

De am elég kismamás ruha, ha azt akarod h jobban kitünj a tömegből akkor vegyél fel valami rikító színt. Vagy a láthatósági mellény is jó:P

2010. júl. 10. 22:45
 40/44 anonim ***** válasza:
arc nélkül nagyon semmit, test átlagos a ruha nem megfelelő alakot mutat!
2010. júl. 10. 22:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!