Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a volt barátom az előttem lévő barátnőjével jobban bánt, mint velem? Én ennyire egy rongy lennék?

Figyelt kérdés
Mi csak 4 hónapig voltunk együtt, ő dobott el engem. Amikor mondott valami bántó dolgot, kérdeztem hogy másnak mondott-e ilyet, azt mondta hogy nem, csak nekem. Most részletekbe nem mennék bele, de megbántott többször is szóban. Ráadásul még a szülei is utáltak engem. Lemerném fogadni hogy a másik csajt jobban kedvelhették mivel az diplomás, én meg nem. Érzem hogy engem lenéztek.
2019. jún. 15. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
A kérdés inkább az, hogy miért jött össze ilyen emberrel..
2019. jún. 15. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem vagy rongy. Ez úgy működik hogy van aki eltűr dolgokat meg van aki rögtön visszaszól és beszabályozza a másikat.

Te eltűrted, ennyi.

Nem passzoltatok, lépj tovább ezen, lesz olyan akivel fogtok passzolni. Ebből is vond le a tanúlságot, legközelebb hamarabb felismered a bunkó parasztokat...

2019. jún. 15. 12:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy nem szóltam vissza, sőt még az is előfordult hogy bemutattam neki.
2019. jún. 15. 12:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért hagytad, hogy így bánjon veled?

Azért tette meg, mert megtehette. Tele vagy kisebbrendűségi érzéssel, ő meg visszaélt ezzel.

2019. jún. 15. 13:01
 5/11 A kérdező kommentje:
De kíváncsi lennék arra hogy az előttem lévő barátnőjével miért bánhatott jobban? Vannak olyanok mint pl. én, aki kihozza a másikból a rossz viselkedést, mert hogy én ezt érdemlem?
2019. jún. 15. 13:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem írták, vannak nők, akik meghúzzák a határokat, mások hagyják magukat. Ennyi a történet.
2019. jún. 15. 13:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezt én is értem. De ugyanaz az ember képes tényleg mással jobban bánni, mint velem?
2019. jún. 15. 13:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy csak jobban szerette a másikat.
2019. jún. 15. 14:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát persze bennem mit is lehetne szeretni. Csak nem tudom akkor miért mondta hogy szeret.
2019. jún. 15. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Kisebbségi komplexusod van? Mi közöd hozzá, hogy mi volt vagy mi se az előző kapcsolatban? Az meg egyenesen nonszensz, hogy bezzegelsz meg hasonlítgatod magad.Nem elég, hogy veld van és vele nem? Ezzel a hozzáállással nem sok párod lesz aki hosszú távon elvisel. Én soha meg nem kérdeztem a ferjemtől hány nője volt kik voltak azok vagy miért nem működött. Nem érdekel.
2019. jún. 15. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!