Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haver/ barát volt barátnőjével összejönni?
Szerintetek mennyire van rendben ha összejövök a volt a barátnőjével egyik haveromnak? Elég jó barátok vagyunk, évek óta ott vagyunk egymásnak gyakorlatilag jóban rosszban. Nemrég összejött egy lánnyal, akivel pár hónap után szétmentek. Igazából mivel elég sokat buliztunk együtt és elég sokat találkoztunk is így többen volt időm beszélgetni vele , sőt volt, hogy nagyon sokszor hozzám jött, hogy adjak már neki tanácsot a sráccal kapcsolatban. Végül kiderült, hogy haverom nagyon elrontotta, mert ez a lány eléggé független, de hűséges típus, csak megvan a maga kis önfejűsége és haverom megpróbálta már beteges módon kalitkába zárni, mert ő nagyon szerelmes volt belé és mindenkitől elféltette. Gyakorlatilag a saját barátnőire féltékeny volt a lánynak, nehogy valami olyat mondjanak róla. Ebből a lánynak elege lett, viszont mivel mi elég sokat beszélgettünk, nagyon jól kijövünk, ő is azt mondta, hogy nagyon rosszul érzi magát emiatt, de velem teljesen másképp érzi magát és ez nagyon jólesik. Nekem mindig nagy elvem volt, hogy haver nőjére sose, mindig freindzone-ba raktam azonnal még csak meg se fordult a fejembe hasonló se soha. De ő egészen más. Teljesen elvitt, mint egy hullám magával és hát úgy alakult, hogy egyik este elcsattant egy csók és felkavarta az egész eddigi elveimet.
Azóta beszélgetünk mindennap és a lány is hasonlóan vélekedik rólam, de nem igazán tudjuk, hogy ezt mennyire kéne. Mert értitek..mikor végre találsz valakit, akivel passzoltok, csak ő rossz emberrel kezdett pont, de neki köszönhetően esélyetek nyílt, hogy találkozzatok és most vele minden olyan, mint soha azelőtt, mit tennétek? Lemondanátok a saját boldogságotokról, hogy a barátotok lelkét ápoljátok vagy félretéve a másik sértettségét engednétek annak, hogy igenis megérdemlitek a boldogságot?
Haverom nagyon össze van törve a szakítás miatt. A lány egyáltalán nemvolt szerelmes, ezért se tudta hitegetni tovább őt.
Szerintetek??
Azért kérdezem itt, mert kíváncsi vagyok objektív véleményekre, hogy ezt mások, hogy látják? Voltatok e már ilyen helyzetbe?
26/F 22/L
Biztos, hogy nem jönnék össze vele!
Gondolj bele, van egy csak akibe szerelmes vagy,szakítotok te teljesen padlón vagy,majd a haverod/barátod elkezd járni vele...
Vágom. Mert nekem volt egy lány az életemben, aki ugyanígy felfordított mindent, de azért vele együtt voltam masszív 3 évig. ÉS ha belegondolok egyedül őt nem tudnám elnézni, ha összejönnének.
De itt azért nagyon más a szitu. Ezzel a lánnyal haverom csak 3 hónapig randizott szinte.
Az ido nem szamit, csak az erzesek. A baratod meg ha az aldasat is adja ratok, benne akkor is marad tuske. En a helyedben semmilyen korulmenyek kozott nem tennem. Marmint, ha nem akarod kockara tenni a baratsagotokat.
43F
A te álláspontod egyértelmű. Igazából itt mindannyian azt mondtuk ne, de te úgyis meggyőzöd magad az ellenkezőjéről. Ezt is megértem. Voltam hasonló szituban, kikértem idegenek véleményét, nekem is mindenki azt mondta ne. Persze mentem a fejem után, mert háténaztánmajdtudom. A végén nyilván óriási sz@r lett az egészből és a mai napig bánom a dolgot pedig eltelt kb 10 év.
Na mindegy is, csak az a lényeg, hogy vannak dolgok amiket az ember csak a saját kárán tanul meg, úgyhogy hajrá járj a lánnyal, aztán hátha te leszel a kivétel, aki erősíti a szabályt..
#2 és #4 voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!