Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy arab fiúnak sok elvárása van a barátnőjével szemben?
Mert úgy érzem könnyebben meg tudnék nekik felelni, mint a magyar srácoknak, akiknek a bombanők jönnek be. (Ne is tagadjátok, tudom, hogy így van.) Én az átlagos(!!!) srácokról beszélek, akik nincsenek kigyúrva, pattanásosak és sokat ülnek a gép előtt.(megjegyzem ezzel semmi baj sincs, nekem ők bejönnek, de úgy látszik nekik én nem.)
Szóval mára lemondtam arról, hogy magyar barátom legyen.
Amit tudni kell rólam, hogy nem vagyok feltűnő jelenség, hűséges vagyok és jól tudok alkalmazkodni. Mennyi esélyem lesz náluk így?
Ha arab férfiről beszélünk ilyen téren, akkor igenis számít, hogy muszlim-e és, ha igen, akkor mennyire? Pesten az egyetemen láttam már egy halom szaúd-arábiait, akik pl nem hívők, szóval azt feltételezni, hogy minden arab egy muszlim fundamentalista állat, nos elég messzemenő és ostoba kijelentés. Persze ez nem zárja ki, hogy összefutsz ilyennel.
Ha csak az alapvető 5 törvény szerint él és nem követi az iszlám szokásjogot, akkor nem nagyon különbözik egy átlagos férfitól, viszont ebből kevesebb van. A dubajozós magyar lányok sokszor számoltak be olyanról, hogy jóképű arab pasik csapták nekik a szelet, aztán miután elcsábították őket, nos, minden köntörfalazás nélkül, mint egy kutya bántak velük. Mellesleg nem lehetsz túl intelligens, ha a párkapcsolati sikertelenségeid miatt minden magyart egy kalap alá veszel és felszínesnek titulálod őket.
Szóval magyarként arabot választani pasinak egy orosz rulett minden tekintetben.
20 éves vagyok, bár tudom, hogy kicsit éretlen, de már régóta agyaltam ezen.:D
Nem tudom, de eskü, hogy nincs meg az összhang a magyarokkal, nagyon szimpatikusak a fiúk, de egyikünk sem vonzódik a másikhoz.
Vegyészmérnöknek tanulok szóval nem vagyok hülye, de igazad van, én inkább éretlennek mondanám magam.
Viszont arról nem tehetek, hogy vonzónak találom őket, pont mint a magyarokat.
Más ízlésébe pedig én sem szoktam beleszólni.
egyébként köszönöm a válaszokat.
nem szoktam megsértődni, ha esetleg valaki leszólna a kérdésem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!