Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Két és fél év után a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két és fél év után a párom miért tartja a kapcsolatot a volt barátnőjével?

Figyelt kérdés
Nem volt a felesége ,nincs gyereke tőle ,mégis még beszélnek szerinten korábban még találkoztak is . Két éve élünk együtt és nem vagyok nyugodt ez a nő miatt ,mert kapcsolatunk elején még elutaztak együtt 3 napra mert a gyerekét elkellet vinni vhová ,amiről nekem nem számolt be. meg még balcsira is levisszük szintén gyerekestül mindkét részről ,mert a lányaik jól összenőttek barátkoztak és ők akarták . erről sem számolt be nekem . Azért is vagyok féltékeny ,mert az első szeretkezésünk után az volt a hozzáfűznivalója h lehetne a mellem egy-két számmal nagyobb ,ami az exnek szép méretes a páro ezt a képét még telefonjából sem törölte ki pedig már egy éve is együtt voltunk .Szerintem szívesen találkoznak a mai napig Én nem tartom ezt jónak mert az ilyen kapcsolattartásnak szerintem előbb utóbb összeborulás a vége. Felmerül bennem a gondolat mennyire tetszem én akkor?,??? a lakásom körülményeim miatt tetszem csak??? napközben meg azt csinál amit akar ? Estig dolgozom ,így megteheti . Én mwegtaláltam benne az igazi társat ,férfit ,ezért nagyon fájna ha ezek miatt szakítanom kéne. A műltkor pedig egy 25 évvel ezelőtti szerelmének a képeit találtam meg a noteszében ,ami addig nem volt ott . Én hol vagyok?Arra gondoltam h akkor most vele is találkozgat ,mert ő is elvált csaj lett és már voltak együtt pár éve Ti bíznátok ebben az emberben én vagyok túl gyanakvó természet?

2014. okt. 16. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem biznék benne.....rég ott hagytam volna. Viccen kívül. Szerintem senkinek sem esne jól ha az exével tartaná a kapcsolatot.
2014. okt. 16. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi vaaan?Az exével nyaralgat meg beszól hogy" lehetne a mellem egy-két számmal nagyobb ,ami az exnek szép méretes " Ne is haragudj,ki ez f asz?Te hülye vagy,már ne haragudj?Akkor menjen az exéhez!Tudod ki foglalkozna vele.Jó másodiknak lenni?
2014. okt. 16. 22:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem bírom elküldeni ,mert 4 évig keresgéltem mire megtaláltam és szeretm őt ,de állandóan agyalok a nap minden órájában ,vagyis nem vagyok nyugogt , mert nem őszinte hozzám sunnyog!
2014. okt. 16. 22:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nem hagyod ott akkor minek tetted fel ezt a kérdést?
2014. okt. 16. 22:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Fontolgatom a szakítást ,mert nem vagyok ez miatt túl boldog
2014. okt. 16. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem lenne boldog mellette.. Ez nagyon nem normális.. Nyisd ki a szemed és hagyd ott, legyen csak az exe nagy mellével és kész. Ennyi megalázkodást...
2014. okt. 16. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez egy orbitális nagy bunkó! A lakásod tetszik neki, vagyis nálad lakik?? Akkor dobd ki ezt a tajparasztot az utcára!
2014. okt. 17. 02:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Ennél már az is jobb ha egyedül vagy!Ne emészd magad miatta!Ez a pasi nem szeret téged,ez nem normális dolog,hogy az ex ennyire jelen van az életében!!!Találsz mást,hidd el,akinek TE leszel fontos és ugat be,hogy mekkora a melled!
2014. okt. 17. 06:52
 9/10 Költőnő? ***** válasza:

Ő a tökéletes társ, aki megjegyzéseket tesz rád, hazudik?

Olvasd már el újra h mit írtál. Sztem nagyon gyorsan gondold ezt át.

Lehet h szerelmes vagy, de hülye ne legyél.

2014. okt. 17. 07:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Azt tapasztaltam, ismerkedésem során (4 év tapasztalata) hogy az elvált negyvenes pasik nem tudnak egy nővel élni ,kavarnak ,főleg aki egy kicsit is jóképű
2014. okt. 17. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!