Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a következö hasonlatról?
Figyelt kérdés
Felnőttként, szüzen olyan a nőzés (ami amugy esélytelen dolog) helyett a munkában "meglelni" a boldogságot, mint az embernek a saját sirját ásni nevetve?2010. júl. 8. 18:32
11/31 A kérdező kommentje:
miért hiszi mindenki azt, hogy a barátnö annyira alap dolog? nagyon sok embernek pl SOSEM volt, mert nicns olyan nö aki férfiként tudna nézni rájuk!!! ugyhogy nem elég, hogy nem tudta elvesziteni, de egyáltalában semmi nulla ami élménye van a másik nemmel kapcs.
szerencsémre nekem volt barátnöm egy elég szép, sokan basztattak is miatta, hogy én mégis hogy gondolom (irigyek), de nem hogy nem feküdtem le vele, de kb semmivel nem vagyok elörébb, mint akik fél méternél sosem kerültek közel egyetlen láynhoz sem.
2010. júl. 8. 18:56
12/31 A kérdező kommentje:
kiváncsi lennék mi lenne, ha lekapcsolnának a farokról....
2010. júl. 8. 18:56
13/31 anonim válasza:
Az már a te bajod, hogy volt barátnőd, de nem tudtál vele mit kezdeni. Valószínűleg ezért is beszélhetünk róla múlt időben :D
14/31 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
kiváncsi lennék mi lenne, ha lekapcsolnának a farokról....
A komment megírásának időpontja: ma 18:56
Előkapnám a vibrimet, amit 20. szülinapomra kaptam poénból az egyik legjobb barátnőmtől.
15/31 A kérdező kommentje:
sztem a lánynak nagyobb cink, hogy velem akart összejönni és mással pedig nem! ez pedig titeket, nöket minösit!
2010. júl. 8. 18:58
16/31 anonim válasza:
Hát ha a lánynak ciki volt összejönni veled, akkor miért tette? Azt hiszem kezdesz ellentmondásokba keveredni. Menj prostihoz ha ennyire depressziós vagy a szex hiánya miatt, és ne irigykedj ránk többiekre, akik normálisan és kiegyensúlyozottan élik az életüket.
17/31 A kérdező kommentje:
a lánynak (meg ugy általában a lányoknak) sokszor irreálisak a döntéseik, mutatja ezt, hogy velem képes volt összejönni egy szép lány! ha a nök annyira tökéletesek, akkor miért csinálnak ilyen kaliberü butaságokat?
2010. júl. 8. 19:03
18/31 A kérdező kommentje:
dögölnétek bele az átlagosságba!
2010. júl. 8. 19:04
19/31 anonim válasza:
Örülhetnél neki, hogy összejött veled. Minden rosszindulat nélkül: Miért lett vége? És miért érzed úgy, hogy irreális döntés volt, hogy veled kezdett kapcsolatot? Te sem lehetsz rosszabb másoknál.
20/31 anonim válasza:
Neked tulajdonképpen mi a jó isten bajod van? Az zavar, hogy volt barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!