Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy a hallgatag, flegma, búskomor férfiak vonzanak?
Figyelt kérdés
Eleinte fel se tűnt de ma elgondolkodtam azon hogy a környezetemben jelenleg három férfi van aki tetszik aki vonz és megismerném. Három teljesen különböző területről ismerem őket. Egész mások kinézetre foglalkozásra stílusra. Ami közös bennük az a fent leírtak. Én ellentéte vagyok. 26/N2019. jún. 14. 23:32
11/12 anonim válasza:
Ja, ilyenkor van az, hogy majd az hiszed, megváltoztatod.
12/12 anonim válasza:
Nekem is egy ilyen barátnő kéne aki egy kicsit irányitana mert túlságosan bátortalan vagyok nem merek kezdeményezni. Volt egy lány egy vonattal jártunk dolgozni nem beszéltünk de többször szemeztünk kedvesen köszönt mosolygott értésemre adta hogy hogy érdeklődik ő is, de nem mertem odamenni sajnos köszön de már nem érdeklődőik. Nagyon bánt a dolog nagyon szégyellem magam már 5 hete bicajjal járok dolgozni hogy ne zavarjam ne idegesítsen tudom szánalmas. Világ életembe szomorkás voltam magányos magamnak való se barátok se barátnő most már nagyon nehéz ismerkedni.
Ha ő szolit le lehet én is bátrabb lettem volna de már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!