Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett könnyes a szeme a barátomnak, és érintette ilyen érzékenyen a kérdés?
Figyelt kérdés
Bevásárlás közben beszélgettünk, szóba került, hogy ismerős megcsalta a párját, valószínűleg szakítanak is, mert már régóta nem az igazi náluk a dolog, nem boldog.
Aztán kérdeztem, hogy ő mit tenne ilyen esetben, ha rólam lenne szó, és én mennék félre, ő szakítana?
Ő pedig mondta, hogy nyilván rossz lenne, de attól is függ, hogy egyszeri, vagy többszöri, mert egy viszonyt pl már biztos nem tudna megbocsájtani. Erre kérdeztem, hogy miért ha csak egy alkalomról lenne szó, akkor nem? - Azt mondta, hogyha csak hirtelen felindulás lenne 1x, vagy kíváncsiság, szerinte nem szakítana, de közben el is pityeredett, mondta , hogy de ne is beszélgessünk ilyenekről.
2019. jún. 14. 22:18
11/11 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam se fel, se le... Bár ezen az oldalon magam sem szoktam foglalkozni vele. Ti se tegyétek, minek? ;)
2019. jún. 16. 05:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!