Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett könnyes a szeme a barátomnak, és érintette ilyen érzékenyen a kérdés?
Bevásárlás közben beszélgettünk, szóba került, hogy ismerős megcsalta a párját, valószínűleg szakítanak is, mert már régóta nem az igazi náluk a dolog, nem boldog.
Aztán kérdeztem, hogy ő mit tenne ilyen esetben, ha rólam lenne szó, és én mennék félre, ő szakítana?
Ő pedig mondta, hogy nyilván rossz lenne, de attól is függ, hogy egyszeri, vagy többszöri, mert egy viszonyt pl már biztos nem tudna megbocsájtani. Erre kérdeztem, hogy miért ha csak egy alkalomról lenne szó, akkor nem? - Azt mondta, hogyha csak hirtelen felindulás lenne 1x, vagy kíváncsiság, szerinte nem szakítana, de közben el is pityeredett, mondta , hogy de ne is beszélgessünk ilyenekről.
Mert tök jófej, és nagyon szeret téged. Becsüld meg.
Legalábbis remélem, nem azért, mert ő megcsalt egyszer téged hirtelen felindulásból.
Remélem, az első.
Belegondolt vagy. Csaták már meg.
32/f
Vagy már csalt meg téged és bűntudatában sírt.
Honnan tudjuk miért sírt???
Csak véleményekre vagyok kíváncsi, ki mire gondolna -nyilván-, nem azt gondoltam, hogy tudni fogja bárki is. Érdekel, és pont.
# 3 - A magad nevében beszélj, az enyémbe ne! Véleményed persze lehet neked is, de nem az hatéroz meg engem. Egy jó kapcsolatban inkább nincs tabu, miért ne kérdezhetnél meg bármit. Te szoktál a pároddal beszélgetni? Én igen. Elméleti dolgokról is. Ennyi erről. Neked lehet magas, én nem látok ezzel semmi gondot.
Az előző kapcsolatában megcsalták, vagy ő ment félre és kidobták, vagy most ment félre melletted.
Honnan tudjuk? Te ismered, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!