Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett könnyes a szeme a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett könnyes a szeme a barátomnak, és érintette ilyen érzékenyen a kérdés?

Figyelt kérdés

Bevásárlás közben beszélgettünk, szóba került, hogy ismerős megcsalta a párját, valószínűleg szakítanak is, mert már régóta nem az igazi náluk a dolog, nem boldog.

Aztán kérdeztem, hogy ő mit tenne ilyen esetben, ha rólam lenne szó, és én mennék félre, ő szakítana?

Ő pedig mondta, hogy nyilván rossz lenne, de attól is függ, hogy egyszeri, vagy többszöri, mert egy viszonyt pl már biztos nem tudna megbocsájtani. Erre kérdeztem, hogy miért ha csak egy alkalomról lenne szó, akkor nem? - Azt mondta, hogyha csak hirtelen felindulás lenne 1x, vagy kíváncsiság, szerinte nem szakítana, de közben el is pityeredett, mondta , hogy de ne is beszélgessünk ilyenekről.

2019. jún. 14. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Mert tök jófej, és nagyon szeret téged. Becsüld meg.

Legalábbis remélem, nem azért, mert ő megcsalt egyszer téged hirtelen felindulásból.

Remélem, az első.

2019. jún. 14. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Belegondolt vagy. Csaták már meg.

32/f

2019. jún. 14. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
20%
Komoly , hogy te ilyenekről ki kérdezed.. Ami azt jelenti ,hogy te sem vagy biztos magadban, olyan szempontból hogy megbízható lennél. Itt látszik ha valaki még kis lány és nem nő ! Ilyen eszébe sem jutna megemlíteni egy nőnek a párja előtt , úgy hogy magát helyettesíti be...
2019. jún. 14. 22:25
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Vagy már csalt meg téged és bűntudatában sírt.

Honnan tudjuk miért sírt???

2019. jún. 14. 22:26
 5/11 A kérdező kommentje:

Csak véleményekre vagyok kíváncsi, ki mire gondolna -nyilván-, nem azt gondoltam, hogy tudni fogja bárki is. Érdekel, és pont.

# 3 - A magad nevében beszélj, az enyémbe ne! Véleményed persze lehet neked is, de nem az hatéroz meg engem. Egy jó kapcsolatban inkább nincs tabu, miért ne kérdezhetnél meg bármit. Te szoktál a pároddal beszélgetni? Én igen. Elméleti dolgokról is. Ennyi erről. Neked lehet magas, én nem látok ezzel semmi gondot.

2019. jún. 14. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
nekem sem esne jól ha barátnőm ilyen példát hozna fel... :/ én qurvára nem tudnám mit csinálnék nem is akarok belegondolni! basszus én is kikönnyeztem! :"D
2019. jún. 14. 23:32
 7/11 érdeklődő63 ***** válasza:
23%
szerintem buzzi
2019. jún. 15. 00:58
 8/11 anonim ***** válasza:
41%
Valószínű törték már össze így a szívét és nem is akar belegondolni, hogy akit szeret (te) ezt tennéd.
2019. jún. 15. 07:17
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

Az előző kapcsolatában megcsalták, vagy ő ment félre és kidobták, vagy most ment félre melletted.

Honnan tudjuk? Te ismered, nem?

2019. jún. 15. 07:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyébként a tök korrekt válaszok miért lettek lepontozva?
2019. jún. 15. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!