Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt valaki olyan helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valaki olyan helyzetben, hogy szeretett valakit aki viszontszerette, de nem lehettek együtt bizonyos okokból? Hogy tudtátok magatokat túl tenni? Baromi fájdalmas.

Figyelt kérdés
Beleszerettem a legjobb fiú barátomba, ő az előző párkapcsolatom alatt nőtt hozzám, közös barát volt...etikalilag helyes vagy sem, a volt barátommal való szakításunk után pár hónapra,összegabalyodtunk ezzel a "baráttal" és átéltünk pár csodálatos éjszakát..én nem hiszem, hogy éreztem így valaha magamat bárki mellett, testileg lelkileg megkaptam tőle mindent és ő is jól érezte magát velem, ennek többször hangot is adott. De a napokban befejeződött ez a dolog, győzött a lelkiismeret a volt páromra való tekintettel kapcsolatban, el lettem utasítva ami a padlóra küldött. Sírva kelek,fekszem annak ellenére, hogy nem okozna problémát ismerkedni, nem vágyok senki másra, ezekre az energiákra vágyom amit mellette éltem át...ezek után tudnátok a másik barátja maradni, illetve hogy lehet ezen túljutni? 30 éves vagyok, nem tinilány, de sosem éreztem magam így.
2019. jún. 11. 14:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Itt nincs semmi erkölcsi hiba. Te kapcsolatot akarsz ő meg szexet akart csak.

32/f

2019. jún. 11. 17:07
 12/18 anonim ***** válasza:
26%
Nagyon szerethetted a volt partneredet, ha szakítás után pár hónapra már más ágyában fetrengtél. Gyűlölöm az ilyen tartás nélküli, etikátlan nőket. 31F
2019. jún. 11. 17:26
 13/18 A kérdező kommentje:
:) én meg az olyan embereket, akiknek fogalmuk sincs a dolgokról de azért megmondják a tutit:))
2019. jún. 11. 18:00
 14/18 A kérdező kommentje:
nem minden fekete és fehér kedves utolsó hozzászoló..fogalmad sincs mik mentek keresztül a lelkemben, mi miatt szakítottam, mi miatt kötöttem ki ott ahol. ne ítélkezz elsőre kérlek :)
2019. jún. 11. 18:04
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Te tuti nem vagy 30 éves. Ha mégis, nagy gáz van a toronyban. Amúgy, felnőtt ember, főleg egy 30+ éves azzal van, akivel akar, nem azzal törődik, hogy a környezete mit mond. Ha elég bárot volt lek*rni, a kapcsolathoz is elég bátor lenne. Csak nem akarja, még akkor sem, ha ezt fáj elfogadni.
2019. jún. 11. 18:31
 16/18 A kérdező kommentje:
pedig annyi vagyok és nem érzem magam hülyének, ez az érzés bolondított csak meg, szerintem előfordult már mással is. Voltam már együtt úgy férfivel, hogy csak a testemet akarta/használta, tudom milyen az és ez nem az volt, de nem is ez a lényeg, a kérdés még mindig nem ez volt, de azért köszönöm, hogy időt szakítottál rám.
2019. jún. 11. 18:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Èn azt nem értem miért lenne baj ha az exed baràtjával volt viszonyod....

ha ő nem akar akkor te se . Hidd el ha szeret akkor fog keresni de ne add könnyen magad!!!

2019. jún. 11. 20:28
 18/18 anonim ***** válasza:

"Voltam már együtt úgy férfivel, hogy csak a testemet akarta/használta, tudom milyen az és ez nem az volt"

Ennyi idősen tudnod kellene, hogy dehogy volt ez több annál aminél látszik. Egy értelmes 30 éves felnőtt férfit hol érdekel kivel voltál, ha ő téged akar ne viccelj. Kapóra jött a szöveg és ezzel levette magáról a felelősséget ennyi történt. Amint belátod, hogy így van könnyebben túl teszed rajta magad. Ameddig áltatod magad, hogy ez a nagy beteljesülhetetlen szerelem addig nehéz lesz.

2019. jún. 12. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!