Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek az ilyen nőkben a pasik?
Azokban, akik nem dolgoznak, otthon "háziasszonyként" tengetik a napjaikat, esetleg dolgoznak, de csak a pénz miatt, nem élvezik a munkájukat és semmi értelmes hobbijuk nincs.
Én arra gondolok, hogy élvezik, hogy gondoskodhatnak róla, hogy van valaki, akinél jobbak lehetnek, esetleg mindkettő.
Én a szöges ellentéte vagyok ennek a típusnak, a tanulásnak és a munkának élek. Nem tudom elképzelni, hogy mit tarthat érdekesnek valaki egy ilyen nőben.
Nem akarok személyeskedni, és nem akarok belemenni, h mennyire látszik, h édesanyádnak, nagyanyádnak nem volt ideje/ereje veled gyermekként foglalkozni, mert ha lett volna, akkor most nem lenne az érzelmi intelligenciád a nullával konvergáló.
De nem csak az EQ-d nulla, hanem IQ is. Annyira rácuppantál, h fogyasztói társadalom, meg nem hasznos. Miért sztem a társadalomnak mi hasznos, a pénz, az előállított produktum, igen, az, már aki nem lát az orránál tovább (mint, te). Elárulom az igazán fontos az, h az ember, mint individuell jól érezze magát, boldog legyen!
Te a munkában vagy boldog, így érzed magad teljesnek, vki meg az emberi kapcsolatok ápolásában, abban, h társ lehet, h anya lehet. Nem pénzben méri emberi mivoltád, és nem társadalmi státuszban.
Bármelyik varriációt is választja vki, azt hogy dolgozik vagy otthon van teljesen mindegy, csak boldog legyen, kiegyensúlyozott.
Elárulom egy boldog, kiegyensúlyozott ember nem fog nekiállni ekézni egy más életformát választó/élő embert...
Tehát, sokra mentél a nagy munkáddal és a hobbiddal, én nagyon sajnálom, h még csak itt tartasz.
#20 Szép vagyok, nincs okom az irigységre.
Szóval szerinted a nő feladata a férfi igényeinek kielégítése? Milyen alapon várja ezt el bármelyik férfi, és nem érzi szánalmasnak magát az a nő, akit erre használnak?
Komolyan kérdezed, hogy mit szeretnek a pasik olyan nőben, akik háziasszonyok?
Először is azt, hogy van, aki intézze az otthon ügyeit, és nem nekik kell szabit kivenni, ha hivatalba kell menni, ha mondjuk jön a hűtőgépszerelő, a vízóraleolvasó, stb. Hogy van, aki hozza-vigye a gyerekeket óvodából, iskolából, vagy különórára, sportra. Van, aki orvoshoz viszi őket, otthon van velük ha betegek, vagy ha szünet van a suliban, foglalkozik velük, játszótérre viszi őket, leckét ír velük. Mert azért ellentétben veled, sokan szeretnének családot és gyereket a férfiak közül is.
Miért ne szeretnék, hogy van, aki bevásárol, aki feltölti a hűtőt, aki meleg vacsorát készít estére, reggelre kikészíti a vasalt inget.
Szeretik, hogy olyan feleségük van, akiket nem nyomasztanak munkahelyi gondok, akiknek sosem "fáj a fejük", akik mindig pihentek, akik az ő kedvükért glancolják ki magukat este, és nem idegenek kedvéért reggel. Miért ne szeretne egy férfi egy olyan nőt, akinek csak a család a gondja, aki egy kiegyensúlyozott otthoni hátteret biztosít a számára, aki szereti és felnéz rá, mert ő a kenyérkereső, és a család feje. Mi lenne a bajuk egy ilyen nővel, ha anyagilag megengedhetik maguknak?
#24 azt azért megnézném hogy gyerekek + munka + hobbi + házimunka mellett mikor lenne időd aludni, hogy ne válj puffadt szemű fáradt zombivá ;)
Kérdező, mondj amit akarsz te irigy vagy ezekre a nőkre. Ha nem lennél akkor észre sem vennéd őket. Én tipikusan az az ember vagyok aki küzd azért, hogy élvezhető munkája legyen, vannak hobbijai és emellett háztartást is vezet. Értem én hogy szólásszabadság, meg vélemény, de most komolyan ha ennyire lenézed őket akkor miért fordítasz rájuk ekkora figyelmet és energiát? Szerintem inkább ez a lenezendő és szánalmas, amikor valaki annyira unatkozik, hogy muszáj belevernie az orrát mindenbe, aztán ha rámutatnak erre akkor mentegetőzik és fényezi magát. Na ez a szánalmas, ha olyan jó életed van akkor mi szükséged ilyesmivel foglakozni? Elég frusztrált lehetsz...
Mert az idealis no az aki megteremti az otthont es nem probal ferfi szerepet jatszani👌🏼
Nem mondom hogy mindenkinek ez valo es hiszem hogy mindenkinek van valahol hozza illo parja, de a ferfiak nagy reszenek akkor is a háziasszony /anyuka tipusu nok tetszenek. Bar a mai vilagban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!