Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szeretnek az ilyen nőkben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretnek az ilyen nőkben a pasik?

Figyelt kérdés

Azokban, akik nem dolgoznak, otthon "háziasszonyként" tengetik a napjaikat, esetleg dolgoznak, de csak a pénz miatt, nem élvezik a munkájukat és semmi értelmes hobbijuk nincs.

Én arra gondolok, hogy élvezik, hogy gondoskodhatnak róla, hogy van valaki, akinél jobbak lehetnek, esetleg mindkettő.

Én a szöges ellentéte vagyok ennek a típusnak, a tanulásnak és a munkának élek. Nem tudom elképzelni, hogy mit tarthat érdekesnek valaki egy ilyen nőben.

2019. jún. 10. 16:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
Miért kevesebb az a nő, aki otthon van, mint az, aki dolgozik? Ezt nem értem.
2019. jún. 10. 16:53
 12/27 A kérdező kommentje:

#11 Mert teljes mértékben haszontalan a társadalom számára. Csak káros hatásai vannak a létezésének, semmi jót nem tesz. Fogyaszt, de nem termel. Esetleg mégtöbbet fogyasztó gyerekeket szül.

De nem is ez volt a kérdésem legfőbb oka, hanem hogy én nagyon unatkoznék, ha ilyen lenne a párom, illetve mégjobban, ha én lennék ilyen.

2019. jún. 10. 17:32
 13/27 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, azt ugye tudod, hogy a Skandináv államokban, illetve azt hiszem Franciaországban is fizetést kapnak a háziasszonyok? Tisztában vagy vele, ha ki kéne fizetned 30 napra egy konkrét házvezetői munkát, mibe kerülne havonta? Kb. 300 ezer Ft.
2019. jún. 10. 17:40
 14/27 anonim ***** válasza:

13.-nak.

Bizony! És ha mellé még egy prostit is, na akkor elég kevés pasinak jutna nő.

2019. jún. 10. 17:48
 15/27 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom értékes embernek tekinteni az ilyen semmirevaló embereket. Igen, kevesebbek. Mert semmit nem fognak elérni, mert nincsenek meg a szükséges tulajdonságaik. Objektíven nézve is ezerszer kevesebb egy ilyen ambíciók nélküli ember.
2019. jún. 10. 17:55
 16/27 A kérdező kommentje:
#13, anyám, a nevelőanyám és nagymamám is munka mellett vezette egész életében a háztartást, nők millióival együtt. Ez nem olyan nagy dolog, hogy ne tudjunk mellette dolgozni. Főleg akkor, ha sikerül egs normális pasit kifogni, aki kiveszi a részét a háztarstás körüli teendőkből. Márpedig én nem is állok szóba semmirekellő pasikkal, annál jobban érzem magam egyedül.
2019. jún. 10. 18:05
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

"anyám, a nevelőanyám és nagymamám is munka mellett vezette egész életében a háztartást, nők millióival együtt."

Drágaság, és miért a feleségnek kéne munka mellett végezni a háztartást?

Mindneki úgy él, ahogy akar. Ez kizárólag az adott házaspárra tartozik.

2019. jún. 10. 18:14
 18/27 anonim ***** válasza:
72%

"Esetleg mégtöbbet fogyasztó gyerekeket szül."

Te magadtól vagy ilyen idióta vagy segít valaki?+

2019. jún. 10. 18:15
 19/27 A kérdező kommentje:

#17 Mert dolgozni jó. Legalábbis én sokkal jobban szeretek dolgozni, mint otthon sepregetni és porszívózni egész életemben.

Valóban úgy élnek, ahogy akarnak. Én meg megkérdezhetem, hogy nekik ez miért jó így.

#18 Már most többen élünk a Földön, mint amennyit elbír a bolygó. Nem hiányzik, hogy 4-5 gyereket csináljon mindenki.

2019. jún. 10. 18:33
 20/27 anonim ***** válasza:
84%

Te aztán vagy még emancipált, kérdező!

Talán irigy vagy azokra a nőkre, akik netán a külsejükkel elérik azt, hogy háziasszonyság mellett ne kelljen dolgozniuk?

Hidd el, nem könnyű "csak" háziasszonykodni.

Persze el lehet azt végezni ímmel-ámmal is, meg fagyadztós kaját minden nap nedobni. De tudod vannak igényesebb férfiak is, akik elvárják, hogy minden nap friss főtt normális étellel várja őket haza a felesége. Van, akire vasalni sem kell, van, akit a por sem zavar. Van, aki vasalt ruhában jár. És még ezer példával szemléltethetném, hogy a háziasszonyi tevékenység állhat pár, de állhat nagyon sok és összetett dolgokból.

Az igények nagyon sokfélék.

28/N

2019. jún. 10. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!