Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek az ilyen nőkben a pasik?
Azokban, akik nem dolgoznak, otthon "háziasszonyként" tengetik a napjaikat, esetleg dolgoznak, de csak a pénz miatt, nem élvezik a munkájukat és semmi értelmes hobbijuk nincs.
Én arra gondolok, hogy élvezik, hogy gondoskodhatnak róla, hogy van valaki, akinél jobbak lehetnek, esetleg mindkettő.
Én a szöges ellentéte vagyok ennek a típusnak, a tanulásnak és a munkának élek. Nem tudom elképzelni, hogy mit tarthat érdekesnek valaki egy ilyen nőben.
#11 Mert teljes mértékben haszontalan a társadalom számára. Csak káros hatásai vannak a létezésének, semmi jót nem tesz. Fogyaszt, de nem termel. Esetleg mégtöbbet fogyasztó gyerekeket szül.
De nem is ez volt a kérdésem legfőbb oka, hanem hogy én nagyon unatkoznék, ha ilyen lenne a párom, illetve mégjobban, ha én lennék ilyen.
13.-nak.
Bizony! És ha mellé még egy prostit is, na akkor elég kevés pasinak jutna nő.
"anyám, a nevelőanyám és nagymamám is munka mellett vezette egész életében a háztartást, nők millióival együtt."
Drágaság, és miért a feleségnek kéne munka mellett végezni a háztartást?
Mindneki úgy él, ahogy akar. Ez kizárólag az adott házaspárra tartozik.
"Esetleg mégtöbbet fogyasztó gyerekeket szül."
Te magadtól vagy ilyen idióta vagy segít valaki?+
#17 Mert dolgozni jó. Legalábbis én sokkal jobban szeretek dolgozni, mint otthon sepregetni és porszívózni egész életemben.
Valóban úgy élnek, ahogy akarnak. Én meg megkérdezhetem, hogy nekik ez miért jó így.
#18 Már most többen élünk a Földön, mint amennyit elbír a bolygó. Nem hiányzik, hogy 4-5 gyereket csináljon mindenki.
Te aztán vagy még emancipált, kérdező!
Talán irigy vagy azokra a nőkre, akik netán a külsejükkel elérik azt, hogy háziasszonyság mellett ne kelljen dolgozniuk?
Hidd el, nem könnyű "csak" háziasszonykodni.
Persze el lehet azt végezni ímmel-ámmal is, meg fagyadztós kaját minden nap nedobni. De tudod vannak igényesebb férfiak is, akik elvárják, hogy minden nap friss főtt normális étellel várja őket haza a felesége. Van, akire vasalni sem kell, van, akit a por sem zavar. Van, aki vasalt ruhában jár. És még ezer példával szemléltethetném, hogy a háziasszonyi tevékenység állhat pár, de állhat nagyon sok és összetett dolgokból.
Az igények nagyon sokfélék.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!