Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek az ilyen nőkben a pasik?
Figyelt kérdés
Azokban, akik nem dolgoznak, otthon "háziasszonyként" tengetik a napjaikat, esetleg dolgoznak, de csak a pénz miatt, nem élvezik a munkájukat és semmi értelmes hobbijuk nincs.
Én arra gondolok, hogy élvezik, hogy gondoskodhatnak róla, hogy van valaki, akinél jobbak lehetnek, esetleg mindkettő.
Én a szöges ellentéte vagyok ennek a típusnak, a tanulásnak és a munkának élek. Nem tudom elképzelni, hogy mit tarthat érdekesnek valaki egy ilyen nőben.
Sok férfinak elég, ha csak főznek, mosnak, takarítanak rájuk.
2019. jún. 10. 16:14
3/27 A kérdező kommentje:
#Igazad van, ezt kifelejtettem, mert már eleve kizártam ezt az indokot, annyira triviális. Olyanokra gondoltam, akik még csak nem is néznek ki nagyon jól.
2019. jún. 10. 16:15
4/27 anonim válasza:
"...esetleg dolgoznak, de csak a pénz miatt, nem élvezik a munkájukat és semmi értelmes hobbijuk nincs."
Ha ez kizáró ok lenne, akkor 100-ból 99 nőnek nem lenne palija kb. soha.
2019. jún. 10. 16:18
5/27 anonim válasza:
Én mindig az arany középút híve vagyok. Igenis legyen házias egy nő (még mielőtt jönne, hogy én lusta vagyok, tévedés, mert egyedül élek és ellátom magam), ugyanakkor számomra az visszataszító, ha karrierista és csak a munkának, tanulásnak él. Ahogy az is, ha egész nap otthon mereszti a popóját és semmit nem csinál. Találja meg az egyensúlyt ebben is, mint minden másban. 31F
2019. jún. 10. 16:19
6/27 A kérdező kommentje:
#5 Miért visszataszító? Én is szoktam főzni, de elsősorban azért, mert szeretek. Ha épp nincs kedvem vagy van valami jobb dolgom, rendelek kaját vagy hideg kaját eszek. Takarítani nyilván én is szoktam, de nem porszívózok naponta kétszer.
2019. jún. 10. 16:23
7/27 anonim válasza:
Azt szeretik, hogy hazaérve a munkából van, aki az otthon melegét megteremtve várja őket és sok férfinek ez nagyon fontos, ettől érzik azt, hogy van céljuk, van miért/kiért nap mint nap elindulni, harcolni, dolgozni.
2019. jún. 10. 16:24
8/27 anonim válasza:
"...esetleg dolgoznak, de csak a pénz miatt, nem élvezik a munkájukat és semmi értelmes hobbijuk nincs."
Ez a férfiakra is igaz.
2019. jún. 10. 16:28
9/27 anonim válasza:
Egyébként van más kategória is.
Vannak akik direkt ezt választják, hogy maradjon otthon, mert akkor egy férfi sem fog udvarolni nekik, nem fognak ránézni, véletlenül sem akarja majd senki elcsábítani.....
ÉN egyébként annak a híve vagyok, hogy mindent közösen. De úgy, hogy azt ne keljen megbeszélni, hogy ki mikor mit...akinek több ideje van, aki kevésbé fáradt...
2019. jún. 10. 16:42
10/27 anonim válasza:
Azt szeretik az ilyen nőkben, hogy kevesebb mint ő. Nem ingatja meg az önbizalmukat, hiszen nem is dolgozik, nincsenek is tervei vagy céljai nagyon. Így felnéz bármilyen középszerű palira. Ilyen nőkkel még csak olyan pasit láttam, akinek semmi önbecsülése és önbizalma nem volt. Nekik fontos az és jól esik, hogy kevesebb náluk a párjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!