Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rettentő hülye kérdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettentő hülye kérdés, de szerintetek gyanakvásra adhat okot?

Figyelt kérdés
Tegnap hogy feküdtünk a vőlegényemmel az ágyban, alváshoz készültünk, még mindketten picit neteztünk a telefonjainkon. Sosem szoktam odapillantani, de most odapillantottam és láttam, hogy a messengerben valami üzenetet törölt ki. De hogy is mondjam. Próbálta úgy fordítani a telefont és olyan gyorsasággal elvégezni a műveletet, hogy én azt ne lássam... Az üzenetet nem is láttam, csak a törlés folyamatát. Nem tudom miért nem kérdeztem rá egyből, nyilván gondolkodni akartam ezen egy picit, hogy érdemes-e megkérdezni. Nem akartam, hogy azt gondolja, hogy direkt leselkedek esetleg hogy üldözési mániám van... Ma megkérdezném, de már bármit mondhat. Másik dolog miatt is fura volt a szitu. Pár hete váltott munkahelyet. A hétvégén az egyik volt kollégájával találkoztunk és akkor azt mondta neki, hogy hétfőn bemegy hozzájuk csak úgy látogatóba, mert mindenki kérdezi, hogy milyen az új hely és mesél kicsit. Ma napközben felhívott, hogy később jön csak, mert még elmegy a volt munkahelyére bevinni pár papírt. Papírt? Nincs semmilyen papírja, amit be kéne vinni. Ezt még ma reggel sem említette, hogy papírok miatt megy be. Miért nem azt mondhatta, hogy beszélek kicsit a volt munkatársakkal? Hétvégén se ezt mondta a volt kollégának, hogy ezért menne be... Esetleg másvalaki után járkálhat és belebonyolódik a saját kitalációjába? Vagy csak megvagyok hülyülve???
2019. jún. 10. 15:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Sokat olvasni itt is hogy csak elfogja egy érzés és belenéznek a telefonba. Ilyenek után én is belelesnék.
2019. jún. 12. 12:09
 22/22 A kérdező kommentje:
Néha írunk napközben és megkérdeztem, hogy amúgy mindent rendben gondol-e a kapcsolatunkban és azt írta, hogy szerelmesebb belém mint valaha volt, mert mostanában úgy érzi nagyon harmonikusak vagyunk mindketten.
2019. jún. 12. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!