Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Rettentő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Rettentő idegesítő!

Figyelt kérdés

Fiú akivel ismerkedem mindig azt csinálja, hogy kérdez valamit, válaszolok neki, aztán egyszer cssak eltűnik, majd 1-2 óra múlva válaszol.

Rengeteget beszélünk, de ez kezd idegesítő lenni.

Szerintetek miért csinálhatja?

2017. nov. 3. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Ezt nagyon sokan csinálják. Mai kommunikációs kultúra.
2017. nov. 3. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Dolga van. Vagyishogy élete, no.

Amikor ráér, akkor "beszélget".

2017. nov. 3. 20:22
 3/12 A kérdező kommentje:

Én ezt mind értem, de akkor miért nem akkor ír mikor ráér?

Legalábbis én akkor írok vissza mikor ráérek, így lenne logikus.:D

2017. nov. 3. 20:26
 4/12 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Én sem írok mindig vissza, amikor üzit kapok, de eléggé önzőség részedről (meg a többi nőtől is), hogy "adj uram isten, de rögtön", azonnal a rendelkezésedre álljon bárki, amikor te pont elfingod magad. Szoktam interneten levelezni, beszélni, még itt is van néhány tag, de nem követelem meg tőlük, hogy márpedig pavlovi reflexszel reagáljanak. Emiatt nem is lehet a nőket komolyan venni interneten, mert nem is érdekli őket, hogy a beszélgetőpartnerüknek netán más dolga is akad. Kajak ti még azt is számonkéritek, ha a csávókám kimegy pössenteni, s tisztára bepánikoltok, ha fél percre magatokra maradtok.
2017. nov. 3. 20:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én például nőként sem az interneten élek,este munka után felnézek,és ennyi.Ha valaki nem érdekel,annak akkor írok vissza,mikor eszembe jut egy főzés meg egy fürdés között,ha meg vonz,nyilván nem chatelgetni fogok csak vele naphosszat.Akkor arra törekszem,hogy mielőbb számcsere és randi legyen a vége.
2017. nov. 3. 20:44
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Velem gyakran előfordul, hogy megnézem az üzit, de utána elfelejtek visszaírni. Meg aztán attól, mert azt jelzi h fent van, még nem biztos, hogy rá is ér.
2017. nov. 3. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Én elég sok emberrel levelezek innen. Úgy vagyok vele, hogy akkor válaszolnak amikor tudnak, az emberek dolgoznak, esznek, wc-re mennek, stb. Utálom, és általában hamar meg is szakítom a levelezőpartneremmel a kapcsolatot, amikor ír valamit, majd utána még hármat, ha nem válaszolok 5 percen belül. Na engem meg ez tud idegesíteni.
2017. nov. 3. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves? Lehet nem egy nonstop neten élő idióta?
2017. nov. 3. 21:35
 9/12 A kérdező kommentje:

Ne ertsetek felre!

Tisztaban vagyok vele, hogy ha valaki elfoglalt nincs ideje potyoreszni.

Viszont, megnezi, aztan nem valaszol, de attol fuggetlenul latom, hogy elerheto.

Kicsit rosszul is esik. Meg nem ertem, hogy minek ir, ha nem erdeklem.

2017. nov. 3. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

"Viszont, megnezi, aztan nem valaszol, de attol fuggetlenul latom, hogy elerheto."

Elolvassa telefonon, de nem tud/akar visszaírni, mert épp egy rodeozó buszsufőr mögött kapaszkodik az életéért, vagy simán csak hosszú. Telefon eltesz, messenger fut tovább, aktívnak jelzi. Hazaér, ír. Néha annyit tudnak egyesek kombinálni...

2017. nov. 3. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!