Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettentő hülye kérdés, de szerintetek gyanakvásra adhat
okot?
Figyelt kérdés
Tegnap hogy feküdtünk a vőlegényemmel az ágyban, alváshoz készültünk, még mindketten picit neteztünk a telefonjainkon. Sosem szoktam odapillantani, de most odapillantottam és láttam, hogy a messengerben valami üzenetet törölt ki. De hogy is mondjam. Próbálta úgy fordítani a telefont és olyan gyorsasággal elvégezni a műveletet, hogy én azt ne lássam... Az üzenetet nem is láttam, csak a törlés folyamatát. Nem tudom miért nem kérdeztem rá egyből, nyilván gondolkodni akartam ezen egy picit, hogy érdemes-e megkérdezni. Nem akartam, hogy azt gondolja, hogy direkt leselkedek esetleg hogy üldözési mániám van... Ma megkérdezném, de már bármit mondhat. Másik dolog miatt is fura volt a szitu. Pár hete váltott munkahelyet. A hétvégén az egyik volt kollégájával találkoztunk és akkor azt mondta neki, hogy hétfőn bemegy hozzájuk csak úgy látogatóba, mert mindenki kérdezi, hogy milyen az új hely és mesél kicsit. Ma napközben felhívott, hogy később jön csak, mert még elmegy a volt munkahelyére bevinni pár papírt. Papírt? Nincs semmilyen papírja, amit be kéne vinni. Ezt még ma reggel sem említette, hogy papírok miatt megy be. Miért nem azt mondhatta, hogy beszélek kicsit a volt munkatársakkal? Hétvégén se ezt mondta a volt kollégának, hogy ezért menne be... Esetleg másvalaki után járkálhat és belebonyolódik a saját kitalációjába? Vagy csak megvagyok hülyülve???
Amikor ma hazajött akkor látta rajtam, hogy picit furán viselkedek. Megkérdeztem, hogy akkor ma mégis miért volt bent? Mert hétvégén a volt munkatársnak azt mondta, hogy megnézi őt/őket, napközben hogy papírokat visz be, aztán meg más dolog. Elmondta, hogy megérdeklődött valamit az egyik osztályon, ami a mostani cégre is érvényes lett. Mondom: Aha, és ilyen nincs a neten fent? Ne nevettessen már... Hogy nincs. Mondom oké legyen. Aztán, hogy ha már ott volt akkor ivott egy kávét a volt kollégákkal. Kérdeztem tőle, hogy "Pali? Vele találkoztál? Elvégre neki ígérted hogy meglátogatod". A válasz, h már nem volt kedve lemenni a gyártásba... Nekem ez a dolog nagyon sántít
2019. jún. 10. 19:55
12/22 Rockarc válasza:
Mindegy, szerintem ennyi boven eleg a suketelesbol, 2 perc alatt kinyir egy ilyen egy jol mukodo kapcsolatot is. Nem eleg artatlannak lenni, annak is kell latszani. Lathatoan nem fogja fel, hogy milyen veszelyes terepen van. Az biztos, hogy lelepett az utrol, mert akkor nem sutyiba messengerezne meg hasonlok.
A leirasod alapjan tipikus megcsalas, de meg hulye is hozza. A helyedben engem mar nem nagyon erdekelne, hogy mi van a regi munkahelyen, lathatoan ez mar regebb ota tart, csak a valtassal bukkant felszinre. Pakold ki a sracot.
43F
2019. jún. 10. 20:22
13/22 anonim válasza:
Fú, érdekes helyzet.
Én is azt mondom, hogy ne mutasd jelét, hogy mit gondolsz, mert akkor csak óvatosabb lesz. De közben tartsd nyitva a szemed.
2019. jún. 10. 20:54
14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igyekszem résen lenni. Közben ha van valami akkor írom:) köszi hogy segítetek és nem tartotok komplett hibbantnak, bár lehet az jobb lenne mint az egyetértés 😂
2019. jún. 10. 21:27
15/22 anonim válasza:
Bele fog zavarodni a saját hazugságaiba..
2019. jún. 11. 10:45
16/22 A kérdező kommentje:
Nekem az nem baj, főleg ha van takargatnivalója
2019. jún. 11. 14:07
17/22 A kérdező kommentje:
Amit még megfigyeltem mostanában, hogy amikor elmegy munkába, akkor a telefonját reggel húzza le a töltőről és maximumon van és amikor jön értem és rá van kapcsolva a telefon az autóra akkor meg már piros csík, vagy éppen hogy él a telefon. Jelenleg nincs net se a telefonján, mert az előző munkahelyén a céges kártyán annyi net és hívás lehetősége volt, hogy a sajátját lecserélte 300 Ft-os számlára, hogy annyit fizet amennyit telefonál, sms-t küld. Szóval a net nem tudja neki lehúzni... Napközben van egy másik telefonja az új munkahelyén, amit használ. Épp ma reggel kérdeztem, hogy még szokott -e zenét hallgatni munka közben mint a régi helyen. A válasza, hogy most még nem, mert szokja a munkahelyet még. Akkor mégis mi a fenétől merül le a telefonja?... Szinte egész nap pötyögnie kellene rajta, hogy az ennyire lemerüljön a nap végére.
Sose szoktam, de már tényleg késztetést érzek, h belenézzek abba a fránya mobiljába, pedig tudom, hogy patkány dolog... Viszont ha van benne valami, akkor hagyjam magamat átverni?! Mit tegyek?
2019. jún. 12. 07:51
18/22 anonim válasza:
Jaj, hagyjuk már azt hogy minek számít belenézni vagy sem. Én nem dilemmáznék rajta, nézz bele és kész! (Én is vettem már észre, hogy a párom kutakodott az üzeneteimben még anno.. Nem éreztem ezt olyan hűdenagy dolognak, semmit nem talált nyilván, ha meg le is esett neki, hogy fölösleges és megnyugodott, akkor pláne nem érdekel..)
2019. jún. 12. 08:10
19/22 anonim válasza:
Dugd el a saját telefonodat, és mondd neki váratlanul, hogy nem találod a telefonodat, és sürgősen kellene az övé hogy megcsörgethesd a sajátodat.
Aztán mikor nem lát téged, belekukkanthatsz.
2019. jún. 12. 08:18
20/22 A kérdező kommentje:
Lenne annyi esze, hogy nem adná oda és ő csörgetne meg...
Hát ha azt mondjátok, hogy ezek után nem gáz, akkor valahogy meglépem hogy belenézzek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!