Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz férfiak, őszintén?
Figyelt kérdés
Melyiket élitek meg nagyobb fájdalomnak/kudarcnak? Hogy sosem járt még nőben a farkatok, vagy azt, hogy sosem volt még társatok, aki szerelmet érzett volna irántatok?2019. jún. 9. 18:50
1/7 anonim válasza:
Én nem vagyok szűz, de amikor az voltam emlékszem rá, hogy a beteljesedett szerelem jobban hiányzott, mint a szex.
3/7 anonim válasza:
Én se vagyok már szűz. Én nagyon pánikoltam amikor még az voltam, cukkoltak is. Előtte mondjuk voltak kapcsolataim, csak szex nem, így lehet hogy ezért volt erősebb bennem az első verzió.
4/7 anonim válasza:
A második a rosszabb, bár az inkább egyfajta csalódás az életben amikor rájössz, hogy az a szerelem amiről mindenki beszél - tulajdonképpen nem létezik. Na, innentől nem lesz ez kellemetlen érzés.
Az első dolog csak egy sima folyamat, annak "hiánya", egyrészt bármikor javítható egy viszonylag alacsony összegért is, szóval "who cares".
Mondjuk én rosszabb vagyok, mert bár ezt a részét leszarom, az már zavar, hogy sosem tapogathatok végig olyasvalakit aki külsőre is bejön, szóval ez tulajdonképpen a felszínesség teteje. Mindegy, ez is orvosolható ugyanazon "iparág" képviselőivel...
5/7 anonim válasza:
Már nem vagyok szűz, de mielőtt az voltam akkor a szexet valami hatalmas dolognak képzeltem el. És a való életben (az én esetemben) eggyáltalán nem akkora dolog mint amekkorának manapság be van állítva. Sokkal jobb érzés tudni hogy szeretve vagy egy másik ember által akit te is viszont szeretsz,mint "belelógatni" egy vonzó csajba.
6/7 anonim válasza:
A második. Mivel az első a második következménye lenne.
Ja és qrva mindig van, szóval azt a részét bármikor letudhatod.
7/7 anonim válasza:
na igen 15-17 évesen én is csak a szexet hajszoltam aztán utána már szerelmet akartam vagyis amikor meg ismertem (akkor még nem jártunk) a barátnőmet nem akartam holmi kalandot szexet őt akartam igy is lett és nem bántam meg hogy anno annyi elutasitást vagy pedig véletlen balszerencsét kaptam (sok alkalmim lehetett volna de valami mindig közbe zavart) de ami a jobb (szeritem) hogy ő is szűz volt, örülök hogy ő volt az első de annak talán még jobban hogy én is neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!