Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállalta be, hogy kikezd velem a munkahelyemen? Mikor kockáztatnak a férfiak jobban: ha szexre hajtanak vagy ha komolyat akarnak?
Van egy férfi kolléga, olyan negyvenes, én még húszon éves.
1-2 alkalommal találkoztunk csak eddig, munka miatt.
Annyit tudok róla, hogy gyereke van, viszont most egyértelműen közeledett felém.
Néhány egészen apró kis gesztusából néha mintha éreztem volna, hogy mintha lenne valami a levegőben, de el is siklottam felette, ezek ilyen mikro jelek voltak, amit más észre sem vesz, de alapvetően nem mutatta ki felém, ezért mégis meglepett a dolog. (Viszont ezek szerint tényleg remekül olvasom a testbeszédet :D)
Komolyabbat akarhat, vagy létezik, hogy egy férfi kockáztatva a munkakapcsolatot, szexkapcsolatra hajt egy kolléganőjénél? De miért nem máshol másnál próbálkozik, ha tegyük fel jól megy neki az udvarlás, miért kockáztat nálam, hiszen ebből elég sok gáz lehet egy ilyenből, már a visszautasítás után is amikor együtt dolgozunk.. Pláne ha felesége is van, még ezt sem tudom.
Vagy komolyabbat akarhat egy fiatal nőtől?
Én elmondtam neki, őszintén mi a helyzet.
Mindig a nehezebb utat választom.😅😉
Talán egy teázás lesz majd valamikor... Egyelőre ennyi.
Eddig talán 6 nap találkoztunk melóban, de lehet kevesebb. Én azt gondolom mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak. Mondjuk azt kijelentette, hogy nem tervezi megcsalni a barátját. Erre azt hiszem azt kellett volna mondanom, hogy lehet spontán hirtelen felindulásból is.
Ez valójában az egyenesebb, és talán a könnyebb út is így, jól tetted.
Engem sem hagy hidegen az illető, tetszik a stílusa, megnyerő. Én inkább visszafogott vagyok vele, nem akarok gubancot, de tény, hogy azért beférkőzött ezekkel a gondolataimba.
Úgy tűnik mégsem lesz semmi.
Pedig aranyos kedves lány, de úgy látszik ez nem megy őszintén. 🤷♂️
Nem, szerintem jól csinálod, ha ennyit szeretnél. (Bár nem tudom a többi ember hogy működik).
Az az indokom, mert ha valaki nem akar ilyen jellegű kapcsolatot - és egyáltalán mást sem-, akkor már viszonylag rövid időn belül kiderül és nem "nem pazarlod rá az energiád felesleges körökbe" kicsit nyersen mondva.. Másrészt közben át sem vered, a csaj is tudja, mire számíthat, a lehetőség adott, innentől rajta áll. Később is meggondolhatja magát.
- A másik lehetőség az lenne, hogy hülyíted, hogy megfektesd, de azzal elég kellemetlen szituációk születnének, ha nem beszélitek meg előre, hogy ennél több nem kell, hiszen utána meg ott kell kerülni egymást. Azontúl, hogy a viszony is megromlik és elmond minden szemétnek, amiért becsapva érzi magát, esetleg rosszindulatú pletykákba is kezd a sértettség miatt.
- A 3. megoldás hogy csak puhatolózol és flörtölgetsz, de sosem vagy direkt, mert arra játszol, hogy majd a lány kezdeményez egy idő után nyíltan, ha elég közvetlen kapcsolat alakul már ki és levágja, hogy ez már több, mint baráti játék köztetek. Ez talán a leglassabb mód, és a csaj vagy kezdeményez egy idő után, vagy nem.
A 2., hazudós módot én skippelném. Mint írtam, szerintem az egyenes út a legrövidebb, mint mindig. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!