Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék neki segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék neki segíteni?

Figyelt kérdés
A párom egy Transznemű, (fiú aki lány akar lenni) mostanában a munka, és az intézni valók melett nem volt ideje azt a kinézetet megalkotni magának amit régen (nem sminkel, nem öltözik lányosan stb) és most teljesen ki van akadva, depressziós. Próbálkoztam azzal hogy itt a délután..van ideje erre.. És azt a választ kaptam hogy "én nem csak pár órára akarok önmagam lenni" Velem bunkó miközben az ő döntése volt az hogy fiúként kezd el dolgozni az új munkahelyén. Azt szerette volna ha befogadják. Én tudom hogy egy óriási gyárban nem fogja mondenki befogadni...elfogadni hogy ő ilyen. Mégis mit tegyek? Lenne esélye arra hogy legalább du-tán tudna lány lenni..de inkább a depressziót választja és a fiúként élést..és én szívok emiatt. Nem én tehetek róla..inkább örülne hogy van aki melette áll és támogatja ebben.

2019. jún. 6. 15:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudsz segiteni rajta. Neki pszichológus kell. Itt mindenki nálunk 10 ből 8 ember Magyarországon úgy tartja, aki oda jár agybeteg kb. Holott a lélek ugyanúgy meg tud betegedni mint a test, nem is értem miért fél kb mindenki elmenni pszichológushoz.

Neki is ezt kellene tennie. Elmenni. Egyszerre senki nem élhet 2 életet. Előbb utóbb belerokkan. Olyan szakembert kell keresni aki már kezelt ilyen problémat. Ha ő belül nőnek érzi magát akkor nőies munkát kell keresni. Pl ruházati eladó, fodrász, műkörmös. Ilyen helyek tele vannak melegekkel, vagy hozzá hasonlókkal és eleve elfogadóbb egy ilyen környezet.

A kis lelkét is tudnák ápolni, és nagyobb valószínűséggel szeretik, elfogadják őt. Akár egy szolíd sminkkel is. Egy gyárban kb agyonvernék...bocsi de sok föld bunkó ember van...a többi munkakörben tudna kiteljesedni, általában nagyon kreatívak a barátod tipusai. Ezt a vonalat kellene vinni.

Remélem rá tudod venni legalább az elbeszélgetésre egy szakemberrel.

Egyszer él(tek).

Éljetek úgy, ahogy tényleg akartok. Nem másoknak kell megfelelni, meg a "társadalmi normáknak" ahol a "normálisan" élő emberek 95%-a boldogtalan, mert nem a szerelmével él, van vki aki a "jött más" várni vagy tenni a szerelemért meg luxus lett volna. De boldogok csak épp minden nap eszükbe jut a szerelmük csak épp A helyett B van mellettük és ez biztonságos igy de messze van a boldogságtól.

Ha szereted a barátod barátként vagy máshogy ne hagyd így élni. Az csak egy munkahely...abból ezer másik lehet.

Az élete egy van. Ne hagyd hogy így éljen.

Beszélj vele. Vagy beszélgessetek együtt hárman akar szakemberrel, hogy ne érezze ezt erőltetve.

2019. jún. 7. 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!