Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem kiábrándító a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem kiábrándító a barátom hozzáállása az élethez?

Figyelt kérdés
5 hónapja járunk, egyetemi csoporttársak vagyunk. Most nyáron fogunk lediplomázni mindketten. Beszéltünk a jövőről és mondtam, hogy a valószínűleg maradhatok a gyakornoki helyemen később teljes állásban. Szerencsére a fizetés is jó, persze idővel még jobb lesz. Ő azt mondta, hogy neki nem fontos, hogy jól keressen. Elég annyi, amennyiből megél. Van egy lakása Budapesten, amit kiad, így ebből van pénze. Azt mondta, hogy ha ketten bérlünk valahol lakást, akkor az ő részét tudja állni ebből a pénzből. Az alapélelmiszerek és egyebek is megvannak ebből. Étterembe pedig ha nem járunk és nem költünk semmi extrára, akkor ő nem is akar dolgozni. És az a legrosszabb az egészben, hogy büszke arra, hogy ezt kitalálta, és hogy rájött arra, hogy ez az igazi anyagi függetlenség :D Ennyi erővel kár volt egyetemre járnia. Tény, hogy eddig se voltak nagy igényei, diákként aláirom, hogy jobb ha spórolunk, de nekem annyira hihetetlen, hogy csak annyira van igénye, mint a minimálbér. Arról nem is beszélve, hogy mit fog csinálni egész nap, ha nem dolgozik. Szerintem nevetséges ez a hozzáállás, én szeretnék haladni és karriert építeni, és természetesen munka után élvezni az életet és utazgatni, étterembe járni. Ha így áll hozzá, akkor biztos szakítok vele, de érdekelne mások véleménye is.
2019. jún. 5. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg érdekes hozzáállás. Eleve mi a célja a diplomájával, minek teszi bele a pénzt az egyetemre ha dolgozni se akar és kamatoztatni a tudását?
2019. jún. 5. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Itt van a párod tizenpár év múlva.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

MENEKÜLJ!!!!!

Totál ugyanez a duma, hogy ez a függetlenség, minek stresszeljen.. A kérdés az enyém. MENEKÜLJ az ilyen férfitól. Bár akkoriban lett volna gyakori...

2019. jún. 5. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Vicces a hozzáállása, de gondolom sosem voltak anyagi gondjai. Elvolt így és nem akar változtatni.

(Az meg elég sokat elmond a jelenlegi albérletárakról, hogyha valakinek van egy lakása, akkor dolgoznia sem kell és elél. Más meg alig bírja kifizetni...)

2019. jún. 5. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is szakítanék vele emiatt. Ambíciózus emberként nem tudnék együtt élni valakivel, akivel ennyire eltér az értékrendünk és a hozzáállásunk az élethez. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen emberrel sose vállalhatnál nyugodt szívvel gyereket, 10 év múlva se.
2019. jún. 5. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Szakítás.. Ki nem bírnám, hogy amíg én tervezek, teljesítek, neki elég lélegezni meg süttetni a hasát...

Maradj a gyakorlati helyeden, ismerkedj, élvezd az életet, ilyen pasi mellett sosem jutsz egyről a kettőre.

2019. jún. 5. 13:35
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom neki is lennének tervei, vágyai, csak úgy látja, hogy így se úgy se tudja teljesíteni, vagy nem éri meg érte faradozni, ha viszont nőd van ezt nem teheted meg, azzal jobb ha tisztában van, ha 1 millió bevétele lenne meló nélkül, akkor is elvarnak hogy melozon még plusz 200-ert, a maxot kiakarjak sajtolni az emberből. Mindig többet és többet, jobbat, nagyobbat, szebbet, mást ez a női elvárås, szóval gondolkodhat rajta hogy van-e egyáltalán nőre is igénye, mert nem fogja neki ezt senki sem elviselni.
2019. jún. 5. 14:19
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
6-os, az azért elég szomorú, hogy egy férfinek önállóan nincs arra igénye, hogy havi 120-150 ezernél több bevétele legyen. Főleg, hogy neki is albérletet kell fizetnie. Most nő nélkül 2 választása van, lakik a saját lakásában és így elveszik a bevétele, vagy fizet egyedül albérletet, és elúszik a bevétele nagy része. Vagy marad otthon anyucival, aztán eltengődik.
2019. jún. 5. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
6-os te inkább ne reklámozd azt, hogy magadtól olyan igénytelen vagy, hogy neked elég szar fizun épp hogy vegetálni, ha nincs melletted valaki, aki elvárná tőled, hogy összeszedd magad.. Normális embernek magától van igénye arra, hogy fejlődjön és hogy jó életet teremtsen magának, tök függetlenül attól hogy van-e valakije vagy nincs.
2019. jún. 5. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
8-as de én nem vagyok normális, az igény a jó életre, a hajtás ha ösztönösen nézzük azért van, hogy felszedjunk egy nőt és anyagi biztonságot tudjunk nyújtani neki és a gyerekeink számára, ez így van akármit mondasz, az egész egy f@%szmeregetes még ha az alanyban nem is tudatosul és azt hiszi hogy mindez önmagáért van. Na már most mivel nekem soha nem lesz se nőm, se gyerekem és egy luzer vagyok, nem igazán érdekel a nagyzolas, nagy ház, jó ruhák, elektronikus cuccok stb. Nincs rá szükségem, egy házra van szükségem, egy autóra (az egyetlen amire szívesen szornam a penzt), és nyugalomra, függetlenségre, anyagi biztonságra, semmi másra. A kérdező barátja annyiból érdekes eset, hogy benne még ott kéne lenni a vágynak, hogy törtessen, habzsoljon az élet minden területén, de el kell fogadni hogy nem mindenki ilyen ember. Az igazán komoly szinten lévő emberek (pl. Buddhista szerzetesek) egyébként már leszarjak a materiális javakat.
2019. jún. 5. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem találkonznak a céljaitok, jövőképetek, igényeitek, világképetek, stb.

Szerinted így van közös jövő?

Egyikötöknek se lenne jó: téged visszahúzna, ő pedig úgy élné meg, hogy a halálba csheszteted.

Külön úton folytassátok.

2019. jún. 5. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!