Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy boltban dolgozom és jár oda egy nő akit utálok vele csalt meg a párom. Szerintetek ha kilyukasztanam az óvszert amit vesz rajohet valaki?
Figyelt kérdés
Nagyon utálom... KB minden hónapban új pasija van mindet csak kihasznalja.
És én ezt megszeretnem csinálni csak azért félek egy kicsit.
2019. jún. 4. 23:44
21/25 anonim válasza:
Ez mimár h a párod és a nő is egy nagy gci volt veled és mindenki a nőt védi??Ilyenkor mi van azzal h a megcsaláshoz két ember kell?Mind 2tő egy gerinctelen féreg.Remélem a párod már a kukában landolt minden cuccával.Ha kiszúrod a gumit azzal mit érsz el?Szerinted egy olyan csaj aki ezen parázni fog h úristen terhes lettem?Francokat csak megy a szokásos kaparásra.Szerintem szakícsd meg velük a kapcsolatott a csajnak próbálj meg valamit a táskájába juttatni küld rá a biztiket és máris ki lesz tiltva a boltból többet nem látod.És az idő majd begyógyítja sebed.Vagy ha jóban vagy a főnököddel stb akkor csak simán beszéld meg vele és ki is van tiltva még sunyiskodni sem kell.
22/25 anonim válasza:
Szerintem gondolj arra (ha mar másra nem akarsz) hogy akkor lehez hogy eggyel több balkezről született, mozaikcsaládos szerencsetlen gyerek lenne ebben az országban (így is túl sok van) és nem hiányzik még eggyel több ilyen szerencsétlenéletű ember.
23/25 anonim válasza:
Jobban belegondolva a sárga irigység dolgohat ebben a kis malacban. Sokkal jobb nő lehet és kib savanyú a szőlő.
24/25 anonim válasza:
Ne csináld, le fogsz bukni. Amúgy hogy akarsz 1 db gumit kiszúrni? Darabra áruljátok? Csak mert az óvszeres dobozon van egy védőfólia, ki venne meg olyan kotont amiről azt letépték?
25/25 A kérdező kommentje:
Még átgondolom.
2019. jún. 5. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!