Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hívok egy számot, egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hívok egy számot, egyszer kicsöng majd foglaltat jelez, akkor le vagyok tiltva nála?

Figyelt kérdés
Vagy tényleg foglalt, de akkor ki sem csöngne egyszer sem, nem? A tiltás egyébként indokolatlan lenne.

2019. jún. 2. 10:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én most vettem új telefont kártyával, és ha valaki foglalt akkor is egyet csenget és csak utána sípol! De fene tudja annyira nem értek ezekhez, nem tudom hogy készülékek és szolgáltató között van e különbség!
2019. jún. 2. 10:53
 12/21 anonim ***** válasza:
41%

"Ha le lenne tiltva a szám, ki sem csöngene. Szerintem is kinyomja.

"

Ez nem igaz. Folyamatos foglaltságot is jelezhet.

Ha mindig foglalt, amikor hívod, akkor le vagy tiltva.

2019. jún. 2. 11:22
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Ha kinyomja, akkor megszakadna a vonal.
2019. jún. 2. 11:22
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Vagy kinyomja,de még az is lehet így van beállítva hogy ha nem veszi fel akkor foglaltat jelez.Én a helyedben írnék neki hátha arra válaszol.
2019. jún. 2. 11:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Tiltok embereket.Ha hívnak,egyszer kicsöng náluk,majd foglaltat jelez nekik.
2019. jún. 2. 11:38
 16/21 A kérdező kommentje:
#15 ezt mondom, az már nem kérdés, hogy le vagyok tiltva nála, csak fogalmam sincs, miért.
2019. jún. 2. 11:55
 17/21 lilla64 ***** válasza:
Kinyomja.Valahol olyan helyen van,hogy nem tudja felvenni.
2019. jún. 2. 12:03
 18/21 A kérdező kommentje:
#17 olvasd vissza a linket, amit küldtem. Nem kinyomja, hanem letiltott.
2019. jún. 2. 12:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem amikor valaki letiltotta a számomat, akkor ki sem csengett(androidos telefon). Másik számról hívtam és úgy működött.
2019. jún. 2. 13:30
 20/21 anonim válasza:
Valszeg már rég nem aktuális, de ez bizony letiltás. Ha egyet kicsörög és utána foglalt, akkor IS letiltás.
szept. 15. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!