Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, ha hívok egy...

Miért van az, ha hívok egy számot, egyszer kicsörög, utána pedig foglaltat jelez?

Figyelt kérdés
Már többször próbáltam hívni, és az első csörgés megvan, utána második már nincs mindig foglalt. Ki van kapcsolva ez a telefon, vagy ilyen gyorsan kinyomná mindig az illető?
2009. okt. 31. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ez az, hogy leteszi a telefont. én kb 3 mp alatt kapom elő a telefonomat
2009. okt. 31. 19:02
 2/8 A kérdező kommentje:

Ilyen gyorsan? :)

Na de akkor a lényeg, hogy az illető látja hogy kerestem, csak kinyomja.

Köszi.

2009. okt. 31. 19:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Bár azon gondokodom, hogy mindig ennyire precíz pontosan kinyomná? Biztos nem lehet más miatt?
2009. okt. 31. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
amikor ilyen van az azt jelenti,hogy az illetö szándékosan foglaltat jelez.Tapasztalatból tudom,én is csináltam párszór ilyet exeimmel,amikor nem akartam velük beszélgetni és ők ezt nem akarták megérteni.
2009. okt. 31. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem letiltotta a számodat...

Először kicsörög és mikor a másik telefon érzékeli a hívószámot (ehhez kell legalább 1 kicsörgés), akkor utána foglaltat jelez automatikusan vagy megszakad a hívás, ez már a telefontól függ.

Próbáld felhívni egy másik telefonról vagy a tiéden tiltsd le a hívószámkijelzést, azonnal megszűnik ez a "probléma".

Amúgy, ha a másik fél nem akar veled beszélni, akkor nem kellene erőlködni.

2009. okt. 31. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:

És ilyenkor az sms-emet megkapja?

Amúgy ez nem ilyen exes dolog meg hasonlók, igen is kell erőltetni, mert el kellene érnem az illetőt, persze gondolom, hogy ő nem akarja.

Kösz.

2009. okt. 31. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg egy másik telefonszámról felhívni.
2009. okt. 31. 20:20
 8/8 anonim válasza:
100%
De a számokat egyesével tiltja a hívott fél, vagy minden bejövő hívószámot egyszerre letilt?
2017. júl. 7. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!