Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a barátom tartja a kapcsolatot az exe családtagjaival?
Figyelt kérdés
Az exe megpróbált bekavarni, barátnőivel Facebookon nem tetsző reakciót küldtek Facebookon. De a barátom a családtagjainak ír bizonyos ünnepekkor is, ők meg visszaírnak neki. Sőt még a Facebook adatlapja is velük van tele, meg az exével.2019. máj. 31. 11:46
11/12 anonim válasza:
Én ebből nem csinálnék nagy problémát. Ha nem egymás nyakán lógnak 0-24-ben , hanem felköszöntik egymást szülinap, karácsony stb-kor akkor azzal semmi baj nincs. Egy "boldog szülinapot Marika" nem a világvége.
12/12 anonim válasza:
Az én párom időnként beszél két exével is. Nem gyakran, de ha összefutnak, beszélnek pár szót. Sőt, az egyiknek segített melót találni egy rokonán keresztül. Én egy exemmel vagyok jó baráti kapcsolatban. Havonta egy-két alkalommal biztosan beszélünk. A feleségét is kedvelem, ő is engem. Sem a párom, sem én nem tartunk haragot az exekkel. Féltékenység nincs. Azért ex, mert nem működött jól a kapcsolat. Közösségi oldalakon meg nem tudom, hogy ki mit tetszikel. Egyáltalán honnan tudod, hogy a párod exének rokonai milyen képeket osztanak meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!