Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők. Nektek egy pasi arca...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Nektek egy pasi arca illetve teste fontosabb?

Figyelt kérdés
Hogy az arca bejöjjön (szem színe, stb). Illetve teljesen mindegy milyen az arca csak legyen szépen kigyúrva?

2019. máj. 30. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Az arc fontosabb.

Igazabol a test nekem nem olyan fontos. Lehet nagyobb darab, husos(azert ne szetfolyos) lehet vekonyabb is.

2019. máj. 30. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:
33%

Vannak olyan lányok akinek mind1 milyen csúnya a férfi feje csak kék -zöld szeme legyen vagy hosszú haja esetleg páwa homár , van akinek a gülüszemű jóska jön be, van aki a nagy sas orrúakat szereti van aki a kiss orrút , van amelyiknek az tudorkák jönnek be nagy koponyával , van akinek a szögletes arcú kis fülű 5- ős átmérőjű pajszerrel felszerelt tenyésztő bikák stb,,

A katinak a nagy fülű srácok tetszenek ,a julcsinak meg a nagy pötshü stb.-.

2019. máj. 30. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Is-is.

Ha nem annyira helyes, de szimpatikus, és jó teste van, az sokat tud ellensúlyozni.

Ha arcra helyes, te a teste nagyon nem tetszik, akkor pedig sokat ront.

Egy átlagos arc, férfias testalkattal: a legjobb, szerintem.

2019. máj. 30. 22:39
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Engem a feje nem érdekel, mert az adott, hogy kinek milyen arca van. Hogy valaki szép vagy csúnya, arról nem tehet. Ápolt legyen, az a lényeg. Nyaktól lefelé viszont igenis tehet róla, hogy milyen. Szóval nekem a férfi teste fontos, nem az arca.
2019. máj. 30. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem az arc jobban számít, nem konrkétan, hogy ilyen legyen a szeme, olyan meg az orra, csakhogy kedves legyen (vannak marcona, szigorú tekintetű férfiak, velük nem tudok mit kezdeni), testre meg semmiképpen sem kigyúrt.
2019. máj. 30. 22:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Számomra az arc sokkal fontosabb, de pl szemszin abszolút nem érdekel. Igaz higy azok közül a férfiak közül akik vakaha tetszettek, valamiért a 90%-nak gyönyörű szép kék szemük volt, de ez nem volt szándékos, és most meg egy barna szemű férfi tetszik nagyon, tehát nem mérvadó:).

Az hogy SZÁMOMRA (más véleménye nem erdekel) jóképű, tetszenek a vonásai , az összkép tetsszen az a legfontosabb.

A test az csak utána jön. Abból pedig mindössze annyi a kriterium hogy ne legyen nagyon-nagyin sovány, vagy nagyon-nagyon kövér, vagy nagyon-nagykn kigyúrt. Tehát a szélsőségek nem tetszenek.

A köztük lévő rengeteg átmenet igen.

És az ha valakin látszik hogy jól megvan a bőrében (nem egoista beképzelt barom, egészséges önbizalomról beszélek) az rengeteget dob.

2019. máj. 30. 23:33
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

Számomra az arc a fontosabb, de nyilván ezt befolyásolhatja valamennyire a test is, hiszen egy 120 kilós pasinak az életben nem lesz olyan az arca mint egy 90 kilósnak, ahogy egy 55 kilós pasinak sem...

De amíg normál keretek között mozgunk, nem kórosan elhízott és nem is anorexiás pasirol beszélve, addig nem igazán érdekel, hogy kigyúrt e vagy husi/mackós, ha az arca tetszik.

2019. máj. 31. 01:45
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az arc és a magasság a legfontosabb. Hozzám képest plusz 10 centi alatt rá se nézek. Vagyis 185 centitől.... Egyszerűen nem jönnek be az alacsonyabbak.

Ha megvan az arc és a magasság akkor jöhet a testalkat. Vékonyak nem tetszenek, és a kigyúrtak sem. Normál test rendben van, mackós a gyengém egy kis cuki pocakkal:) Ja, és barna szemek, sötét rövid haj (nem zselés trutymóval a fején, csak haj:)

2019. máj. 31. 02:39
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

A teste ki legyen gyurva. Az arcan plasztika tud segiteni. :)

N

2019. máj. 31. 02:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Arc, magasság, test. Minimum 180cm, és se nem kövér, se nem sovány.
2019. máj. 31. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!